Mateusz Zawada Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Witam jestem nowy na forum i mam pytanie czy jest dostepna wersja CyanogenMod na Xcower2 ?? Jeśli tak to jaka i jak ją zainstalowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Jest CyanogenMod. Postaram się jutro z rana opracować poradnik wgrania na Twój model. Chyba, że sam czujesz się na siłach zainstalowania zgodnie z tym poradnikiem - > http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=44080019Oto obiecana instrukcjahttp://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/2173-samsung-x-cover-2-gt-s7710-instrukcja-instalacji-cyanogenmod-krok-po-kroku/ Daj znać czy wszystko poprawnie zostało napisane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mateusz Zawada Opublikowano 4 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Ok dzieki wielkie jak sie uda to napisze A jakiego kabla mam uzyc ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Prawdopodobnie taki.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mateusz Zawada Opublikowano 4 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Ok dzienki wiem ze to może głupie pytanie ale nie chce niczego spiepszyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Głupie jak nie wiem, ale lepiej zapytać niż potem żałować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mateusz Zawada Opublikowano 4 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Witam ponownie ja instalacja przebiegła pomyślnie ogulnie działa ale mam brak zasiegu co zrobic ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Wipe wykonałeś tak jak w instrukcji? Ogólnie widzi telefon kartę sim? Może się zawiesiła wyłącz wyjmuj i włóż sima Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mateusz Zawada Opublikowano 4 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 robiłem jak w instrukcji , wykrywa karte ale nie łapie zasiegu i czyściłem sim ?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Saddev Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Sprawdź czy jako bug nie ma RILu. 0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mateusz Zawada Opublikowano 4 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Już ożył nie wiem co było wyszedłem z domu do sklepu i zaczeło działac wielkie dzieki za pomoc Jednak dalej to samo działało i przestało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Problem <b>ROZWIĄZANY</b>. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Mateusz Zawada
Witam jestem nowy na forum i mam pytanie czy jest dostepna wersja CyanogenMod na Xcower2 ?? Jeśli tak to jaka i jak ją zainstalowac
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi