Witam, przy instalacji Cyanogenmod 11 wywaliło mi erorr status 7. System niby się zainstalował, bo z poziomu CWM widziałem utworzone foldery systemowe, ale przy ponownym uruchomieniu telefonu wyświetlił się tylko ekran z modelem telefonu i powrócił do CWM. Próbowałem odzyskać system awaryjnie, jednak komputer nie widzi telefonu po podłączeniu, Kies wyświetla komunikat błędu "urządzenie nie reaguje", w Odinie natomiast "can't open the serial(COM) port."
Samsungowski Recovery także się nie uruchamia, pokazuje się zamiast niego napis "Firmware upgrade encountered an issue. Please select recovery mode in Kies & try again. " Tak naprawdę jedyne do czego mam teraz dostęp w telefonie to tryb Download.
Ma ktoś jakieś pomysły na rozwiązanie tego problemu?
Pytanie
iGL0CK
Witam, przy instalacji Cyanogenmod 11 wywaliło mi erorr status 7. System niby się zainstalował, bo z poziomu CWM widziałem utworzone foldery systemowe, ale przy ponownym uruchomieniu telefonu wyświetlił się tylko ekran z modelem telefonu i powrócił do CWM. Próbowałem odzyskać system awaryjnie, jednak komputer nie widzi telefonu po podłączeniu, Kies wyświetla komunikat błędu "urządzenie nie reaguje", w Odinie natomiast "can't open the serial(COM) port."
Samsungowski Recovery także się nie uruchamia, pokazuje się zamiast niego napis "Firmware upgrade encountered an issue. Please select recovery mode in Kies & try again. "
Tak naprawdę jedyne do czego mam teraz dostęp w telefonie to tryb Download.
Ma ktoś jakieś pomysły na rozwiązanie tego problemu?
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi