Witam ponownie, sorry, że pisałem na ShoutBoxie to co nietrzbea.
A więc Chcę na Swoim Huaweiu (model w temacie) mieć najnowszego Jelly Beana i proszę w/s o pomoc, bo nie wiem kompletnie jak co gdzie zainstalować jedynie wiem jak chyba zrobić Bootloadera i Root-a. -> Linki -->
1. Bootloader - Kliknij! tylko co do tego, co jesy opisane w pkt. 2 -> (dostaniesz odpowiedź, którą możesz zignorować) to jescze nie dostałem odp. która mazna zingnorwac!
I czy tą wiadomość (Kliknij! - opisane pkt. 1) mam wysłac z Huaweia?, bo wysłałem z PC, bo jeszcze wiadmośc, którą można zignorować nieotrzymałem? Prosze o pomoc.
Pytanie
Szzymi855Witam ponownie, sorry, że pisałem na ShoutBoxie to co nietrzbea.
A więc Chcę na Swoim Huaweiu (model w temacie) mieć najnowszego Jelly Beana i proszę w/s o pomoc, bo nie wiem kompletnie jak co gdzie zainstalować jedynie wiem jak chyba zrobić Bootloadera i Root-a. -> Linki -->
1. Bootloader - Kliknij! tylko co do tego, co jesy opisane w pkt. 2 -> (dostaniesz odpowiedź, którą możesz zignorować) to jescze nie dostałem odp. która mazna zingnorwac!
2. Root - Kliknij!
Proszę o pomoc!
I czy tą wiadomość (Kliknij! - opisane pkt. 1) mam wysłac z Huaweia?, bo wysłałem z PC, bo jeszcze wiadmośc, którą można zignorować nieotrzymałem?
Prosze o pomoc.
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi