Timoteo Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Mam duży problem. Po wgraniu CM10 (4.1.2) Nie działa mi karta SIM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Remix Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Próbowałeś w opcjach zmienić na automatyczne wykrywanie/ lub wyszukać i dać swoją sieć ? Lub próby wyciągnięcia i włożenia spowrotem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Timoteo Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Tak, to nic nie daje. To pewnie coś w baseband ale sie nie znam. Poczekam, aż ktoś udzieli rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Spróbuj dograć jakiś kernel pod ten CM.Bo to jest z problem (prawdopodobnie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 falck Opublikowano 18 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Mam duży problem. Po wgraniu CM10 (4.1.2) Nie działa mi karta SIM. Witam wszystkich. Czy komuś udało się rowiązać ten problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 18 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Próbowałeś z inną kartą? Ponowny wipe? Powrót do stocka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Timoteo
Mam duży problem. Po wgraniu CM10 (4.1.2) Nie działa mi karta SIM.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi