MrVertrix Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Witam. Mam problem z zainstalowaniem najnowszych Gappsów od The Whispa .Przy instalowaniu paczki wyskakuje "error".proszę o pomocVertrix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Instaluj starsze wersje.Nowsze gapps znaczy tylko zaktualizowane aplikacje od google.Które i tak ci się automatycznie pobiorą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Popraw ten wątek napisz Nie mogę zainstalować Gapps Co to za rom jest ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrVertrix Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 rom CM 11 nightly : http://goo.im/devs/thewhisp/jena-cm11-nightly/cm-11-20140307-UNOFFICIAL-jenad.zip To do najnowszych Gappsów : http://goo.im/devs/paranoidandroid/roms/gapps-mini/pa_gapps-modular-mini-4.4.2-20140421-signed.zip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Widocznie musisz próbować z inną partią gapps Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrVertrix Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 wszystkie Gappsy od 27.02 do teraz nie działają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrVertrix Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Ahh ok dzięki , myślałem że nowe Gappsy to jakieś nowe aplikacje , jak tak to dzięki za pomoc PROblem rozwiązany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Problem ROZWIĄZANY. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
MrVertrix
Witam.
Mam problem z zainstalowaniem najnowszych Gappsów od The Whispa .
Przy instalowaniu paczki wyskakuje "error".
proszę o pomoc
Vertrix
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi