matysek099 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Po wgraniu CM9 w moim LG L3 mam bootloopa i muszę wgrywać od nowa podstawowego softa. Jak zaradzić bootloopowi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 No niestety,Musisz wgrać stocka o ile nie uda ci się go uruchomić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 matysek099 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Już 2 razy stocka wgrywałem, ale chodzi mi o to, czy da się coś zrobić, żeby bootloopa nie było i żeby CM uruchomił się poprawnie. Nie ukrywam, zależy mi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 A jaki CM wgrywasz - pokaż link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 matysek099 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Robiłem wszystko wg. tego poradnika:http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/306-cyanogenmod-9-ics-instalacja/A sam CM:http://download.cyanogenmod.org/?device=e400Wersja z najnowszą datą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Innym uruchamia się te CM nawet po 30 min. Czekałeś tak długo?Robiłeś pełne wipe ? przed instalacją? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 matysek099 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Czekałem ponad godzinę. Pełne wipe? w sensie co? Mam tak jakby tymi dwiema opcjami zrobić czy tylko drugą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 wipe datawipe cacheadvanced-> wipe dalvik-cache to jest w recovery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 matysek099 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Ok, spróbuje jeszcze tak i potem dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
matysek099
Po wgraniu CM9 w moim LG L3 mam bootloopa i muszę wgrywać od nowa podstawowego softa. Jak zaradzić bootloopowi?
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi