NeoCM Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 [Galaxy S III Mini] ★ ★ S5style_i8190XXANA2_v1 ★ ★ ROM na bazie stocku. Wymagania:ROOTCWMInformacje o romie: - Najnowsze firmware i8190XXANA2 - debloated - deodexed - prerooted - zipaligned - niceUI - szybki i stabilny - długi czas życia baterii Pobierz ROM Wrzuc Firma PLIK. Zip na kartę Pamięci Uruchom Tryb odzyskiwania Wykonaj pełne wipe Zainstaluj ROM RebootROM http://www.mediafire.com/download/bdp9y6xbkeplp4y/----S5style_i8190XXANA2_v1----.zip Dodatki (Samsung Apps ITP) http://www.mediafire.com/download/1k1jbassey3rcbk/----SamsungAppsPackage----.zipxda: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2686346 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
happy59389 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Czy nie ma znaczenia użyta wersja telefonu? I8190/I8190N? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Z tego co widzę w opisie działa na telefony bez n Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
happy59389 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Bo wgrywałem inny CM 11 na wersję z N, a w nim nie ma opcji włączającej NFC. I tak tego nie używam, więc... Czy wgranie CM 11 bez N na wersję z N uszkodzi telefon, czy po prostu w tym bez N nie ma sterowników (?) do NFC, więc nic nie chyba nie powinno stać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Nie wiem czy kernel będzie pasował. Możesz zaryzykować jak się nie uruchomi to od razu wgrać odpowiedni i już. Kto nie ryzykuje ten nie żyje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
happy59389 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 A jak się wgrywa kernel? Bo instalację CM i CWM ogarniam, ale jak kernela, to już nie (jeśli dobrze pamiętam to jądro systemu?). I skąd mam wiedzieć, który jest prawidłowy dla danego telefonu? I inny kernel niż ten dorzucany z romem, to jak instalujemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 4 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Aktualnie jest wersja 4, ale autorowi wycieli link do pobrania.. tam już jest bez kerneli. jedynie wymaga się TWRP 2.7.0.0Przy okazji.. aroma instller Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
happy59389 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Neo, czy I8190N będzie pasował do tego roma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 4 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Nie wiem.Ten rom jest ogółem pod zwykłą wersję.Jeżeli będzie działał, to bez NFC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
happy59389 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 A czy znasz jakiś S5 style ale na I8190N? Bo jak nie to szkoda :/ Ten mi się akurat spodobał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 4 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Większość romow działa na takie wersje.Te romy będą działały na twój na pewno : 1. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=27759772. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2550392 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
happy59389 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Neo czy ten 1 link będzie działać bez Wipe? Czy trzeba robić wipe? Bo aktualnie mam na telefonie wgrany CM11 i się zastanawiam czy trzeba robić Wipe czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 5 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 MUISISZ.CM i ten rom to 2 inne światy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lolitka2 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Wypróbowałem i polecam wszystkim. Jak dla mnie bomba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
King_Stone_69 Opublikowano 13 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 To jest Android L czy KitKat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 13 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Patrz date tematu, gdzie lizak wtedy xdHmm wydaje mi sie że to bardzo zmodyfikowany stock Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
King_Stone_69 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Hem, lepiej czekać na lizaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 14 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Raczej to mało możliwe, ciężko zintegrować interfejs touchwizza do cm11, na chwile obecną możesz do cm11 wgrać launcher oraz motyw touchwiza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
King_Stone_69 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Wyszedł SGS 5 KitKat pod I8190 więc tylko czekać, sprawdź na YT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 14 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 wiesz co, nie mogłem znaleźć tego o czym ty piszesz, znalazłem jedynie cm11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
King_Stone_69 Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 na 100% był Andek 4.3 z SGS 5 a kitkat CHYBA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech Janota Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Pod modem z 4 na końcu jest wersja? I czy twrp 2.6.10 będzie dobre? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
King_Stone_69 Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Poszukaj na yt: samsung galaxy s 5 rom galaxy s 3 mini. TWRP to najlepsze recovery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 16 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 A czy ty kamieniu nie rozumiesz, że ten temat dotyczy o tym co ty piszesz? Wprowadzasz jakąś dysharmonię i piszesz, że coś wyszło.. Wyszło dawno temu.. Teraz jest tego 4ra wersja. No ale na ytb są najświeższe wiadomości... Ciekawe czemu na xda nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech Janota Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 XXANA4 pod modem mi chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi