resqed Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Witam mam problem z telefonem ,a mianowicie:Po wpisaniu kodu na factory reset przez kod *2767 *3855# wszystko mi się włączyło. Telefon można połączyc z komputerem poprzez kombinacje "Volume +" razem z "Menu" i "Power" skutkuje pojawieniem się RAMDUMP Mode. Jak coś zrobic ,aby wgrac system czy cos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 To dobrze. Teraz wykonaj wszystko zgodnie z tym poradnikiem i daj znać http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/2062-galaxy-mini-s5570-aktualizacja-samsunga-galaxy-mini-s5570-odin/ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 resqed Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 A czy mogę na przykład nowszego andka pobrac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Spróbuj uruchomić tryb download Vol -, home, power Tak wygląda. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 resqed Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Nic nie działa można tylko uruchomic Vol+, Home i Power.Przepraszam jednak działa ukazało się okienko downloading.I co dalej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Wszystkie które są tam dostępne. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 resqed Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 A potem moge wersje zmienic na nowsza? Przykladowo przez odina? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Przez odina to pewnie nie, ale przez recovery pewnie! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 resqed Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 W odinie wyskakuje mi :<ID:0/028> Added!!<OSM> Enter CS for MD5..<OSM> Check MD5.. Do not unplug the cable..<OSM> Please wait..<OSM> S5570BVKT4_S5570IDEKT2_S5570BVKT2_HOME.tar.md5 is valid.<OSM> Checking MD5 finished Sucessfully..<OSM> Leave CS..<ID:0/028> Odin v.3 engine (ID:28)..<ID:0/028> File analysis..<ID:0/028> SetupConnection.. i dalej nic mam odina v1.85 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 A w instrukcji jaki jest podany? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Wiesz czemu?Bo ty musisz mieć Multidownloader a nie odin.Nie ta instrukcja.Wzoruj się na tej : http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/979-wgrywanie-czystego-firmwaresystemu-na-galaxy-s-plus-i9001/ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 resqed Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Cos chyba nie tak po pisze w odinie reset pda a mi telefon pokazuje czarny ekran podświetlany ciągle.Po pewnym czasie wyskoczyło mi :Download Start...<0> Create File...<1> StartThread Detected : 1<2> StartThread Detected : 0<3> StartThread Detected : 0<4> StartThread Detected : 0<5> StartThread Detected : 0<6> StartThread Detected : 0<7> StartThread Detected : 0<8> StartThread Detected : 0<1> setup connection...<1> odin mode.. check plcatform verification.<1> VerifyPlatform:V0, P0,R0<1> START!!!<1> e - unknown file - "arm11boot"<1> e - unknown file - ""<1> e - unknown file - "@FRF"<1> e - unknown file - "ĂiÂhÉËÓ"@€"AxCppGµ+ĐKjĚi;ŁBÓ2’"<1> e - unknown file - " >€1˙÷űţ óçŔFđµ_FVFMFDFđ´‡°…j™’ž‹F-"<1> e - unknown file - "]^D5`) ?˙÷řý=>"<1> e - unknown file - "[x"<1> e - unknown file - "‹B"<1> e - unknown file - "€" ™’"<1> e - unknown file - "‹"<1> e - unknown file - "\ç+`h‚F"<1> e - unknown file - " BďĐěçđµWFFFŔ´…°«F+›"<1> e - unknown file - "›€"›F’“E˝Đ šCF!PY"^˙÷Dů›F™E±ŃRF €BFQFSRFS€#š[b˙÷©ü"<1> e - unknown file - "*šŮ"<1> e - unknown file - "~"‘"<1> e - unknown file - "çŮRFKF"<1> e - unknown file - "éhëX‘“Łjš"<1> set download environment.<1> big partition size!!<1> amss download..<1> 1/1 Finished.<1> reset pda..<0> Started Timer<1> Close serial port and wait until rebooting.<1> PASS!!!<0> Destroy instant..<0> Killed timer I w pierwym okienku na niebiesko pisze PASS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 pokaz screena 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 resqed Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 O to on..,,..bmp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 użyj tego odinaOdin v4.38+TASS_v1.0.ops_Hacker Galaxy Mini.rarTam masz plik OPS dla twojego modelu. 2. Zaznacz opcje ONE Package - NIE W PDA!! To jest inny downloader.W i one package wskazujesz ten firmware 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 resqed Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Narazie cos robi sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 A tamten poradnik się poprawi co dodał pawliniak Daj znać czy poszło. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 resqed Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Kamień z serca. Telefon odżył bardzo dziękuje za pomoc. Pomogła bardzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Polecamy się na przyszłość Temat zamykam w takim razie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
resqed
Witam mam problem z telefonem ,a mianowicie:
Po wpisaniu kodu na factory reset przez kod *2767 *3855# wszystko mi się włączyło. Telefon można połączyc z komputerem poprzez kombinacje "Volume +" razem z "Menu" i "Power" skutkuje pojawieniem się RAMDUMP Mode.
Jak coś zrobic ,aby wgrac system czy cos.
18 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi