samgomamgo Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Witam.chciałbym zainstalować cyanogenmod na swoim s4 activetylko nie wiem którą najlepiej wersje i czy instaluje się tak samo jak na motoroli defy md525czy trzeba zrobić roota i wgrywać kernel oraz gappsów z gory dzieki za odpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Witam. Masz fajny model tego S4 Masz już root-a i CWM ? Nie jest prosto chyba zrootować ...Ale nie wiem czy na ten model jest CM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 samgomamgo Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 roota mam . i wiem ze sporo osób ma CM wgranego tylko ze nie wiem która wersje wgrać i jak bo w defy wgrywałem do tego mode przystosowana a z tym modelem to nie wiem która wersje wgrać zęby hulała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Co do romu widzę ten : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2395242 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Wiesław Niewiadomski Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 roota mam .jak zrobiłeś roota? prosze o instrukcję i czy nabija knoxa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
samgomamgo
Witam.
chciałbym zainstalować cyanogenmod na swoim s4 active
tylko nie wiem którą najlepiej wersje i czy instaluje się tak samo jak na motoroli defy md525
czy trzeba zrobić roota i wgrywać kernel oraz gappsów
z gory dzieki za odpowiedz
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi