NeoCM Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 [Desire S] CyanogenMod 11 - nieoficjalny Custom rom na bazie Kit Kat w wersji nieoficjalnej na Desire S Wymagania:ROOTOdblokownay bootloader4EXT Recovery (wersja apk) 4EXTRecoveryUpdater.zipPobierz ROM i Gapps Wrzuć pliki na kartę pamięci Wyłącz telefon Uruchom go w trybie recovery Wykonaj kopię zapasową!!! Pełne wipe Zainstaluj ROM, potem Gapps RebootROM: http://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=11932Gapps: http://wiki.cyanogenmod.org/w/Google_Apps xda: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2467013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Remix Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Witam ściągnąłem najnowszy plik CM 11 alpha 5 od Andromadusa o numerze 20140321. Natomiast w linku w tym temacie widzę numeracje 20140324 więc niby nowszą.. lecz na stronie oficjalnej Andromadusa nie ma nowszej wersji niż ...321. W takim razie czym te wersje się różnią i która jest nowsza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Wgraj tą z nowszą datą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 To jest inny developer.Dlatego inne są daty wyjście custom ROMów.Oczywiście to są nieoficjalne wersje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Remix Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Dzięki za odpowiedź, wie ktoś może czym się różni wersja CM 11 nie oficjalna od tych tutaj zamieszczonych, a od finny - andromadus ? Czy to chodzi tylko o jakieś aplikacje dodatkowe i widzimisie tego co ma być, a co nie czy co innego ? Zastanawia mnie to czy najnowsza nieoficjalna zwykła będzie lepsza, szybsza z mniej błędami, niż starsza "zmodyfikowana" ? od tamtego człowieka. Btw. Istnieje możliwość wirtualnego sprawdzania ROMÓW na windowsie/linuxie ? coś takiego jak przeznaczony do systemów Virtualbox. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saddev Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Andromadus to specjalna wersja CM. Posiada zmodyfikowane sterowniki, przez co możemy np. zagrać we wszystkie gry nawet te niekompatybilne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Remix Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Dzięki bardzo za odpowiedź, dlaczego w wersjach developera devil-kin nie ma takich rzeczy po zainstalowaniu jak opcje programistyczne, wydajność, podkręcanie CPU itp ? W wersji alpha 5 andromadus takie coś mam, ale chętnie bym wgrał nowszą wersje ale bez tych udogodnień trochę szkoda rezygnować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 To wrzućcie ten rom od andramosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Remix Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 http://andromadus.flinny.org/?q=node/42 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Nie tak!W taki sposób jak ja dodałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Remix Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Andromadus to specjalna wersja CM. Posiada zmodyfikowane sterowniki, przez co możemy np. zagrać we wszystkie gry nawet te niekompatybilne Hmm, oprócz tych innych sterowników reszta jest ta sama ? Tzn wydajność nie w grach ( bo na grach mi nie zależy ) stabilność itd ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saddev Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Chyba tak to różnicy nie ma, ale wiem że śmieci pousuwali i zoptymalizowali CMa. Lagi dobrze redukuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m3rvin Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Witam i pozdrawiam, panowie walczyłem z 4h z zainstalowaniem cm11 udało się ale ... 1. raz działa dzwonek przy połączeniu przychodzącym raz nie obejrzałem ustawienia i wg mnie są dobrze ustawione (obojętnie czy to dzwonek z kartySD jakaś mp3 czy ori dzwonek ) wibracja działa wg ustawień on/off, na ori sofcie nie było tego problemu 2. czy są oficjalne softy lub bardziej macie już sprawdzone które bez problemu działają chodzi mi o CM offcorse dla S'ki 3. generalnie super sprawa ten cm11 chociaż S'ka demonem prędkości już nie jest ale widać poprawę w funkcjonowaniu Krzysiek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi