Pawliniak Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Witajcie moi drodzy!To już kolejny rok mija naszego wspólnego forum. Dzięki wam uzyskaliśmy prawie 15.000 użytkowników to ogromny sukces. Zakładając forum nie byłem świadomy tego, że tak się rozrośnie. Sam CyanogenMod również wznosi się na wyżyny popularności. Dużo się pozmieniało na forum. Doszło kilka nowy dodatków. Ogólnie rzecz ujmując staramy się rozwijać i pragniemy stwarzać miłą atmosferę. Każdego nowego użytkownika traktujemy jako nowego, który potrzebuje trochę pomocy, aby odnaleźć się w naszym świecie. Trzymam kciuki, że osiągniemy 50.000 użytkowników na 3 rok istnienia. Dziękujemy, że jesteście z nami 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryoPL Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Powodzenia oby 50.000 było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Ciężeko będzie dobić to tylu użytkowników. Ale do postów pewnie nie.. Chce jeszcze nadmienić, że pracujemy nad modernizacją portalu gdzie są(będą) newsy.Na początku skupiamy się na forum.. Co widać efekty w pierwszym poście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 18 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 @NeoCM mówiłeś że będzie ciężko! A jednak się udało! Licznik ukazał 50.000 zarejestrowanych aktywowanych kont! To dzięki wam się udało 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hyniek Opublikowano 18 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Oby tak dalej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BR4KUS Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 50k userów... i cały czas więcej! PS: Za niedługo obchodzimy trzecie urki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 20 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 wyprawiasz ? ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 20 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Wbijamy do @BR4KUS'a. Podaj adres! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BR4KUS Opublikowano 21 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 https://www.google.pl/maps?ion=1&espv=2&q=polska&bav=on.2,or.r_cp.r_qf.&biw=1440&bih=760&dpr=1&um=1&ie=UTF-8&sa=X&ei=q8PoVOi9FofUOar-gbAO&ved=0CAYQ_AUoAQA dokładniej musisz sobie sam doszukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hyniek Opublikowano 21 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Czuje sie zaproszony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 23 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Wiem gdzie mieszka.. spoko dojedziemy hehehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BR4KUS Opublikowano 23 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Yyyyy, no to mam problem Ale mam owczarka na podwórku to wchodźcie śmiało!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 wezmę mojego kota, który zje Twojego owczarka dziurką w nosie przez ogon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 ja mam 2 jak coś jeden bardzo łowny.. ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BR4KUS Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 O kurde :/ może być ciężko... Ale mam jeszcze trzy Yorki, które słusznie bronią domu przed obcymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 oo będę miał dywaniki do auta ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi