NeoCM Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 [Galaxy Mini] [Modded]CyanogenMod 11 [4.4.x] Ciekawy rom dla posiadaczy Galaxy Mini. Jak można zauważyć rom jest nieco zmodyfikowany i zawiera w sobie gapps Wymagania:CWM w wersji > 4.X.X.X Pobierz ROM Wrzuć go na kartę pamięci Uruchom tryb recovery Wykonaj wipe Zainstaluj rom Reboot http://d-h.st/XeT xda: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2715958 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marik Nostalowicz Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Witam Mam pewien problem z tym romem. Mianowicie nie ma on gapssów. Czy może mi ktoś podesłać oddzielnie gapssy do tego romu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 A nie ma ich w sobie?Nie masz google play i gmail ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marik Nostalowicz Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Nie mam niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Tu masz.. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2397942 pobierz minimal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marik Nostalowicz Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Próbuję zainstalować te gapssy ale wyskakuje instalation aborted bo mam za mało miejsca na tel. Co mogę teraz zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psycho349 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Możesz zainstalować gappsy ode mnie LINK: http://www37.zippyshare.com/v/79872635/file.htmlNie jest to może jakaś strasznie mała wersja, ale raczej na pewno Ci się wgra i jest tam parę dodatków od googla, nie tylko Sklep Play i GMail.PS.: Paczka nie moja, ale 95% z niej to już moje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikael Jonas Grosch Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Czy wszystko w tym romie działa? Aparat,muzyka,itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hyniek Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Drobne bugi sie znajdą na pewno, ale myśle że nie powinno być problemów, zrób backup przed instalacją i sprawdź, nie sądze by ktoś z forum go używał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PenQu Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 próbowałem zainstalować z tych 2 linków i bez sklepu play jest powiecie o co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 31 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 pobierz z internetu google play Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PenQu Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Przy logowaniu się do konta google to pisze podczas komunikacji z serwerami google wystąpił problem full wipe i utworzenie nowego konta google przez komputer nie pomogło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 31 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 brakuje ci usług google play https://www.mediafire.com/?dbzwdvnrg6wno24 Doinstaluj to i będzie okey.Ja miałem podobnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PenQu Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 sprawa zamknięta wgrałem YourZgappsXS-4.4-2014.06.18 i wszystko dobrze śmiga naprawdę dobry rom http://d-h.st/lGj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gegosxd Opublikowano 6 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Dasz inny link do pobierania romu Bo mi pokazuje że to wirus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 6 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 to wyłącz antywirusa na czas pobierania. ROM nie zawiera wirusa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gegosxd Opublikowano 6 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 zobacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Masakrator Opublikowano 20 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Witam mi sie wogule ten rom zainstalowac nie chce nw czemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 21 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Jakiś błąd wyskakuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kerehan Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Rom się instaluje, działa nawet dobrze (przesiadka z 2.3.6 stockowego) Oczywiście zdarza się, że nie wszystko jest w języku polskim ale to jest dobry room. Natomiast mam problem z instalacją aktualizacji > Wchodzę w ustawienia > Info o telefonie > Aktualizacje CyanogenMod i mam dostępne dwie:cm-11.0.0-RC13-GT-S5570-tass (105MB)orazcm-11.0.0-RC14-GT-S5570-tass (105MB)Pobieram, tel wchodzi w recovery. (mam wersje CWM 5.0.5 chyba.) I za każdym razem wyskakuje błąd (Status 0) Ktoś wie w czym problem ? PS. z Google też miałem problem ale jak kolega wyżej wymienił YourZgappsXS-4.4-2014.06.18 wystarczy zainstalować i wszystko śmiga. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 9 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 CWM w wersji > 4.X.X.XWymagane recovery.. niższe niż ty masz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kerehan Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Ale na 4.0.0.5 było to samo dlatego zainstalowałem 5.x I nie chodzi o instalacje tylko o aktualizacje która już jest dostępna po instalacji romu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 10 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 pokaż źródło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kerehan Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Czego źródło ? Skąd mam aktualizacje ? Z Telefonu Ustawienia > O telefonie > Aktualizacje CyanogenMod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Masakrator Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Jak instaluj tego roma robie wszystko tak jak w instrukcji, ale mam "instalation abordet" (czy jakos tak:D) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi