bobek Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 witam posiadam htc one vz wgranym romem jak w temacie (taki już kupiłem) chciałbym zmienic na inny co potrzeba jak sie do tego zabrac prosiłbym o Pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bobek Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 przekopiowałem do folderu Data i co mam robić?? co wpisywać w tym CMD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 - fastboot flash boot boot.img- fastboot reboot-bootloader- fastboot erase cache Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bobek Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 komendy nie działaja dobra telefon idzie w odstawke, może kiedyś go postawie lub wgram orginalny soft lub zaniose do komisu ewentualnie sprzedam więlkie dzięki za pomoc modyfikacje na andku nie są takie proste jak w starych SE lub nokiach czy samsungach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 zrób mi tego screena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bobek Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 komendy nie działaja że nazwa fastboota nierozpoznana sending 'boot' (2976 KB)... OKAY [ 2.272s] writing 'boot'... OKAY [ 2.205s]finished. total time: 4.477s C:\Users\dawid\Downloads\One_V_All-In-One_Kit_v2.1\One_V_All-In-One_Kit_v2.1\data> znalazłem kernel helboy cm9 skopiowałem na karte sd także skopiowałem do folderu data kernels włączyłęm ten program co napisałeś i te komendy ale nie zadziałały nacisłem krzyżyk wyjście z okna i takie coś miałem takie coś misię pojawiło ale dalej nic prosze jakiś poradnik krok po kroku żeby powrócić do orginalnego softu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Saddev Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Spróbuj włączyć winny sposób CWM Recovery ( jeżeli masz custom rom to musi być CWM) Wyłącz telefon i po chwiliTrzymaj Volume UP + Power Nigdy tak! Zbrikujesz mu telefon. Power+ Volume Down 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bobek Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 juz chyba zbzikował tak jak ja i co ztym fantem zrobić pomoże mi ktoś jakieś poradniki filmiki mile widziane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 No właśnie developer mógłby ci pomóc.. bo ma taki telefon... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bobek Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 nikt prócz ciebie nie jest chętny dobra temat do zamknięcia wgrałem myone rc telefon ożył niechce już nic zmieniać dzięki za pomoc 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Czyli dobrze się skończyło.Ja nie mam aż tak dużej wiedzy w HTC< bo dawno nie miałem tego telefonu w dłoni.Co do poradników.. to może jakieś powstaną niebawem.Stawiam ci punkt za to, iż udało ci się ożywić telefonI nie zrażaj sie do niego.. tak po prostu jest czasami Ps. temat zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
bobek
witam posiadam htc one vz wgranym romem jak w temacie (taki już kupiłem) chciałbym zmienic na inny co potrzeba jak sie do tego zabrac prosiłbym o Pomoc
35 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi