bobek Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 witam posiadam htc one vz wgranym romem jak w temacie (taki już kupiłem) chciałbym zmienic na inny co potrzeba jak sie do tego zabrac prosiłbym o Pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Hmm a jaki chcesz wgrać?Sprawdź jakie masz custom recovery..np tak. Pobierz android terminal... zainstaluj.. uruchom. przyznaj prawa roota i wpiszsu [enter -kliknij]reboot recovery [enter] Jak coś wpisz tak dwa razy, bo za pierwszym razem może przyznać prawa root-a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bobek Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 chciałbym zmienić na JB lub KK-jak się da to ma pobrać i zaistalować na karte sd czy jak jestem zielony w androidzie modyfikacje dziekuje za zmiane nazwy tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Aplikacje z google play Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bobek Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 pisze No Such Toolto co mam dalej robić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Spróbuj włączyć winny sposób CWM Recovery ( jeżeli masz custom rom to musi być CWM) Wyłącz telefon i po chwiliTrzymaj Volume UP + Power Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bobek Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 no jest i co i jak mam sprawdzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 No to bajka.Pobierz sobie jakiś rom, co cię interesujeWrzuć go na kartę pamięci uruchom sobie te CWMI go wgraj Co i jak : poradnik http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/1466-jak-instalowa%C4%87-romy-za-pomoc%C4%85-funkcji-cwm-clockworkmod-recovery/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bobek Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 objętnie jaka karta chodzi o wielkość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 To nie ma znaczenia.Może być wewnętrzna pamięć.Po prostu przyjęło się tak i piszę się karta pamięci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bobek Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 no to chciałbym ten na początek [4.1.2] [PrimoU and PrimoC] Unofficial Slim Bean ale link mi nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 napisz to pod tym tematem z romemTO go ktoś poprawi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bobek Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 wszystko robie jak w opisie co podałeś i wyskakuje mi komunikat E: Can't mount /sdcard/po wielkich trudach poszło wystarczyło sformatować karte sd z poziomu telefonu skopiować rom i instalacja recovey no i żem się pochwalił za wczas sysytem niby się wgrał reboot i wisi na napisie ANDROID swiecą sie klawisze funkcyjne i co teraz?!?? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Hmm spróbuj jeszcze raz wgrać..jak to nie da rady...to kolego będziesz musiał wgrać stocka i od nowa go rootować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bobek Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 a trzeba wgrywac kernela jesli tak to jak w htcjak wgrać tego stocka bo już niemam sił i pomysłow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=48218731#post48218731 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bobek Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 a coś bardziej po polsku klka razy próbowałem instalowac ten rom co mam na karcie sd i nic dalej wisi n napis android co zrobiłem nie tak próbowałem inny przekopiować to juz się nie instaluje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Dobra... podaj mi wesje CWMWgrałeś zły kernel...Pro po zainstaluj sobie ten program : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1676686Podaj ost źródło ROMU którego wgrałeś.. spróbujemy inaczej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bobek Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 CWM jest v5.8.3.1 rom pobrałem ztego temat http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/389-412-primou-and-primoc-unofficial-slim-bean/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Wiesz co.. wyciągnij z pliku (z romu)boot.imgI wgraj go przez narzędzie co ci podałem wyżej. Powinno pomóc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bobek Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 w telefonie jakieś menu wyskoczyło a na kompterze CMD jak mam to instalować że załapało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 A podłączyłeś telefon w trybie bootloader ? Wyjąłeś ten plik? Nie odpisujesz mi na pytania, nie wiem na jakim stadium jesteś. Nie przewiduje przyszłości. Masz jakieś sdka na PC ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bobek Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 telefon jest podpięty do komputera menu co wyskoczyło to bootloader (fastboot usb) roma rozpakowałem i wyciągłem mam go na pulpicie, karta sd jest w telefonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 no i masz zainstalowany ten program co ci podałem ?Umieść ten plik boot.img w data/kernels ( będzie tam ten folder gdzie go zainstalowałeś) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bobek Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 folder Data jest ale foldeu Kernels nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 pokombinuj. z programem.dalej ci nie pomoge juz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
bobek
witam posiadam htc one vz wgranym romem jak w temacie (taki już kupiłem) chciałbym zmienic na inny co potrzeba jak sie do tego zabrac prosiłbym o Pomoc
35 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi