Pawliniak Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Lenovo P780 MIUI Download: RomRecovery Instalacja:Krok 1: Pobieramy rom i umieszczamy go na karcie pamięciKrok 2: Wyłączamy telefon i przechodzimy do recovery – Power button + volume button up – Wipe Data / Factory Reset -> usuwa wszystko – Wipe Cache Partition -> Wipe cacheKrok 3: Wróć do recovery i wybierz Install zip from sdcard -> choose zip from sdcard -> ROMKrok 4: Po ukończeniu instalacji uruchom ponownie. Pierwsze uruchomienie może trwać nawet 30min Źródło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZuBeRoWy Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Jak się sprawdza ten ROM, ktoś testował ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
velogustlik Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Telefon jest bardzo sympatyczny. Polecam każdemu, kto szuka alternatywy dla drogich flagowców. Choćby funkcja OTG jest super. Kupiłem od technos-online na allegro.Polecam. Koszt wyższy niż ściągania z Chin (przy założeniu, że nie zapłacę cła), ale zależało mi na odbiorzę po kilku dniach a nie tygodniach i serwisie w Polsce. Co do ROMU. Samo wgranie odbyło się bez problemu - krok po kroku wg instrukcji.Jednak po prawie godzinnym oczekiwaniu telefon nie uruchomił się - od początku miał Boot Loop.W związku z tym chcieliśmy usunąć błędny i wgrać inny rom lub przywrócić ten który był na telefonie. Tutaj pojawił się inny problem. TWRP nie był w stanie dokonać żadnej operacji usunięcia, nawet informacji na karcie SD - Wipe nie działał.Kolejnym pomysłem była próba sflashowania. Tutaj też nic się nie udało.W tym momencie telefon nie uruchamia się - cegła. Gdybym wiedział, że taki będzie efekt, to nie przyszłoby mi do głowy przechodzenie na CM Może ktoś ma jakiś pomysł jak go uruchomić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Provectus Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 a co działa a co nie działa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kodzio21 Opublikowano 24 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Czy ktos cos moze wytestował z tym P780? bo na pewnej stronie z romami gdzie jest to MIUI twierdza ze nie ma tam polskeigo jezyka. Jezyk polski znalazlem w romie VIBEUI_V1.5_1421_DEV_P780_1A2C_baralajbi. Czy ktos mial styczność z tym ROMem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi