Timoteo Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Czy jest opcja wgrania softu np. z samsunga galaxy tren na lg l7? Chodzi mi o sam wygląd. Poszukuje od dawna softu który ma podobną nakładkę androida co samsung. Ten od LG jest strasznie brzydki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Instalujesz CyanogenMod, a następnie to https://play.google.com/store/apps/details?id=com.thomassafca.theme.touchwiz.five.free Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Jeszcze możesz doinstalować launcher w wersji zipNa XDA pełno jest tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Timoteo Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Dziękuje wam bardzo za pomoc c; Wgrałem CyanogemMod'a i tego lunchera i wszystko pięknie śmiga! Jeszcze raz dziękuje za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Problem ROZWIĄZANY. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Timoteo
Czy jest opcja wgrania softu np. z samsunga galaxy tren na lg l7? Chodzi mi o sam wygląd. Poszukuje od dawna softu który ma podobną nakładkę androida co samsung. Ten od LG jest strasznie brzydki.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi