morr29 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Witajcie. Pytanie brzmi:Czy postawił ktoś CM 10 lub 11 na P780? Jeśli tak to jakie wrażenia? P780 via Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Nie ma CyanogenMod'a na chwilę obecną na ten model Jedynie coś takiego znalazłem na miui http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/1993-lenovo-p780-%E2%80%93-rom-android-421-miui/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewx85 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Sciagnij xposed install i potem zainstaluj frameworka sciagnij gravitybox następnie włącz gravitybox w modułach i będziesz miał do włączenia opcje których nie miales. W xposed masz tez programy do zmiany czcionki tylko sprawdź czy są polskie znaki . Masz tez programy do zmiany ekranu logowania i wiele innych. Tylko roota oczywiście musisz mieć Wysłane z mojego Lenovo A850Wysłane z mojego Lenovo A850Wysłane z mojego Lenovo A850Tylko z głową te funkcje wlanczaj 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morr29 Opublikowano 8 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Używam GB od dłuższego czasu i nic mu nie ujmując, to chciałem coś lżejszego niż Vibe na 4.4.2 z dodatkami przetestować, który wciąż ma spore braki. W tygodniu pewnie AOSP oparty o 4.4.2 wrzucę, to zobaczymy co z tego będzie.Nie ma CyanogenMod'a na chwilę obecną na ten model Jedynie coś takiego znalazłem na miui http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/1993-lenovo-p780-%E2%80%93-rom-android-421-miui/Miui może i jest ładne jak ktoś cukierki lubi , ale to wciąż nie to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 widzę ze Lenovo udostępnia kody źródłowe telefonu - można się o build pokusić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morr29 Opublikowano 28 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 No i stało się. Od ponad tygodnia VIBE 2.0 + AOSP FIX i jest lepiej. System już nie jest taki zamulony jak wcześniej mu się zdarzało. Jednak wciąż liczę, że CM się pojawi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi