josephony Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Witam, jestem szczęśliwym posiadaczem galaxy sII z cyanogenmod 10.2 zastanawiam się czy jest sens wgrać cyanogenmod 11 czy ta wersja wiele różni się od mojej obecnej? czy zauważę poprawę pracy telefonu? Bardzo proszę o opinię osoby które mają już na swoich sII cyanogenmoda 11, czy wszystko działa jak należy? Z góry dziękuję. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ja2356 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Ja zainstalowalem wersje 11 i zdaje mi sie ze pod wxgledem plynnoscie jest lepszy tak samo jest mniej bugow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Wgraj sobie, a potem ocenisz wyniki.CM 11 jest pod względem technicznym ładniejsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torre24 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Co nie działa w CM11? Bo wrzuciłem na P3100 i nie działał aparat.Wysłane z mojego GT-P3100 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DroidFire Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Błędy (przynajmniej ich część) są wypisane na stronie http://wiki.cyanogenmod.org/w/Known_Issues_page_for_[tutal kodowa nazwa telefonu, np. i9100] Tyczy się to rzecz jasna telefonów z wsparciem zespołu CM. Co do tego czy warto, mam takie samo zdanie jak NeoCM, swego czasu przesiadłem się na moim Galaxy S ze stabilnej 10-tki na "jednenastkę", i w żadnym wypadku nie żałuję tej decyzji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi