Gość Remix Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Witam, mam taki problem, przy próbie instalacji CM wyskakuje mi błąd instalation aborted (7). Mam 4ext, odblokowany bootloader, s-off, root. Ktos pomoże ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 A wersję CWM jaką masz?I Jaki CM wgrywasz? Zapewne 11 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Remix Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Wgrywam 11 alpha 5 od finny, jestem zielony w temacie wgrywnia romów, jest to moja 1 zabawa, CM nie chciał pójść, lecz wgrałem inny na próbę i działa. Dokładniej to fallout v5. O co chodzi dokładnie z tym CVM ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 CWM ClockworkMod Recovery CM (CyanogenMod) w tym znaczeniu 11 wymaga juz nowszej wersji CWM lub twrp Wgraj te twrp : https://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=13242I będzie Ci te CM 11 działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Remix Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Niestety link nie działa :< ClockworkMod Recovery nie posiadam, tylko 4ext Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 link działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Remix Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Nie udało się nawiązać bezpiecznego połączeniaPodczas łączenia z serwerem www.androidfilehost.com wystąpił błąd. Serwer OCSP odrzucił to żądanie jako nieautoryzowane. (Kod błędu: sec_error_ocsp_unauthorized_request) Niestety nie u mnie. Przy okazji, poleci mi ktoś obeznany w temacie coś na htc desire s ? ten fallout v5 co teraz mam nie zbyt mi pasuje, chciałbym coś bez HTC Sense, maxymalnie płynne, dużo opcji konfiguracji. Dlatego chciałem CM, tylko też wacham się czy wgrać w mój tel 7,9,10,1,10,2 czy 11 alpha 5... aplha może mieć dużo błędów, ale zaryzykuje i przetestuje.Ważne by działało wifi, aparat i kamera, bo na fallout jakoś zwiechy na kamerze mi daje. EDIT. Zmieniłem 4ext na CVM, spróbowałem znowu i ponownie instalation aborted.Ponawiam prośbę o inny link do odnośnika Chętnie też poczytam jakie romy polecacie na mój tel. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Gość Remix
Witam, mam taki problem, przy próbie instalacji CM wyskakuje mi błąd instalation aborted (7). Mam 4ext, odblokowany bootloader, s-off, root. Ktos pomoże ?
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi