NeoCM Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 [Galaxy S5] [sM-G900*] CF-Auto-Root Dzięki tej metodzie będziesz wstanie zROOTować swoje nowe urządzenie. Metodę wykonujesz na własne ryzyko, autor jak i my nie ponosimy odpowiedzialności za błędy. Wymagania:Wgrane sterowniki USBWłączony tryb debugowania USB Pobierz plik Wypakuj go Przejdź do folderu Odpal program ODIN W oknie PDA umieść plik tar Odznacz autoreboot i f.resetime Podłącz urządzenie pod port USB w trybie DOWNLOAD Kliknij START Koniec SM-G900F (International Qualcomm): CF-Auto-Root-klte-kltexx-smg900f.zipSM-G900H (International Exynos): CF-Auto-Root-k3g-k3gxx-smg900h.zipSM-G900M (Middle and South America?): CF-Auto-Root-klte-klteub-smg900m.zipSM-G900R4 (US Cellular): CF-Auto-Root-klteusc-klteusc-smg900r4.zipSM-G900T (T-Mobile US): CF-Auto-Root-kltetmo-kltetmo-smg900t.zipSM-G900P (Sprint): CF-Auto-Root-kltespr-kltespr-smg900p.zipSM-G900T1 (Metro PCS): CF-Auto-Root-kltemetropcs-kltemetropcs-smg900t1.zipSM-G900W8 (Canada): CF-Auto-Root-kltecan-kltevl-smg900w8.zip xda: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2696537 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnat66 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Ja bym spróbował za pomocą framaroot z pozycji telefonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Kolego.To nie jest temat na nabijanie sobie postów.. bo mam wrażenie, że tak postępujesz. Niech się wypowie użytkownik co ma S5... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gilal Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Witamzero reakcji odin3 na tel, wogóle ne widzi program tel o co biega?tryb debugowania usb włączony, komputer normalnie tel widzi nie ma podświetlonej na żółto tej opcji w odin "ID:COM"ok, już mam zainstalowałem kies-a, sterowniki i poszło:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Pisze jak byk wymagane sterowniki USB przyjacielu Zawsze jak odin nie wykrywa trybu download to brakuje sterowników - taka ciekawostkowa na przyszłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gilal Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 I tak tu człowiek się uczy, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek400 Opublikowano 28 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Witam wszystkich ja mam problem z wprowadzeniem mojego fona (Samsung galaxy s-5 SM-G-900H) w tryb download ,Po naciśnięciu (ściszanie glośności ,Home ,i zasilania) wyskakują mi znaki chińskie i odin go nie widzi proszę o pomoc . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 29 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 znaczki chińskie?Można jakieś zdjęcie? Nie masz czasem podrubki SGS5 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hemig Opublikowano 29 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Witam wszystkich ja mam problem z wprowadzeniem mojego fona (Samsung galaxy s-5 SM-G-900H) w tryb download ,Po naciśnięciu (ściszanie glośności ,Home ,i zasilania) wyskakują mi znaki chińskie i odin go nie widzi proszę o pomoc .Wszystko wskazuje na podróbke. Zainstalowałes sterowniki przed podłączeniem pod Odin'a? Niestety te chińskie krzaczki mogą wskazywać na podróbke. Zainstaluj cpuz i sprawdź jaki masz procesor. Jeśli mediatek lub inny a nie architektura ARM Cortex A-15 to chińczyk niestety. Wysłane z mojego SM-G900H przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaenigma Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Witam, czy metoda i linki podane nadal są aktualne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Metoda jaknajbardziej tak tylko teraz w odinie bedzie ap zamiast pda ?? a tu masz link do bezposredniego download. Aktualny najnowszy. W paczce jest odin i wszystko co trzeba https://download.chainfire.eu/397/CF-Root/CF-Auto-Root/CF-Auto-Root-klte-kltexx-smg900f.zip A tutaj strona gdzie znajdziesz cf roota do innych modeli. Pozdro https://autoroot.chainfire.eu Metoda jedyna i najlepsza. Nie sugeruj sie postami typu ze ktos woli framarot z poziomu telefonu. To jest 5 minut roboty a sterowniki zainstaluja sie same jak tylko podloczysz telefon w trybie download. Oczywiscie na win7+ i aktywowanym. Cf autoroot to najlepsza metoda na kazdego samsunga ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Gibki Opublikowano 6 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 Hej. Po wgraniu tego autoroota nie widzi mi karty sim, macie moze jakies pomysly? W polu Modem w informacjach o systemie widnieje "Nieznany" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 7 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 Wgraj mu stocka wieloplikowego (ściągniesz go przez samfirm) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi