polo Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Witam!Odkąd wgrałem CM7 2.1 Fixed. Wersja 2.3.7. mam problem ze swoją słuchawką bluetooth JABRA / możliwośc połączenia jednoczesnego z 2 telefonami / w aspekcie odbioru rozmowy. Telefon bez problemu łączy się ze słuchawka, ale niestety nie słychać połączenia przy wybieraniu nr jak i odbieraniu. Od razu zaznaczam że w połączeniu z Sony Ericsson Neo V wszytko chodzi bez problemu. Zastanawiam się czy to problem nowego systemu, czy coś po stronie słuchawki. Ale biorąc pod uwagę że na SE chodzi dobrze........... Mówie od razu również że wipe zrobiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek95112 Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Myślę, że to problem z ROMem. Na stocku działa? Doradzam sprawdzić na innym ROMie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polo Opublikowano 20 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 Myślę, że to problem z ROMem. Na stocku działa? Doradzam sprawdzić na innym ROMie.A jaki ROM byś proponował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek95112 Opublikowano 20 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 Zobacz ten: http://forum.xda-dev...d.php?t=1825260Poczekaj jeszcze na opinię kogoś innego, bardziej siedzącego w samsungach niż ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi