NeoCM Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Co powiedziecie o wieściach na temat CM 11 dla HTC One M8 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Gdyby połączyli HTC Sense z CyanogenMod to był by mój wymarzony rom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ml13 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Czy ja wiem? CM nie jest dobry do gier (na stocku u mnie dużo lepiej działają), może na mocniejszych tego nie widaćź, ale na słabszyvh już tak. Po zobaczeniu windowsa XP na HD2 nic mnie nie zdziwi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Mnie to nie dziwi, lesz dziwi to...iż tak szybko ktoś pracuje nad CM na ten model..Widać, że jest popularny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saddev Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Szczerze? Nie mam zamiaru instalować CM11 na moim One M8. Zainstaluję VOM8 lub ARHD naszego polskiego kolegi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Tu głównie chodzi o to, iż bardzo szybko ktoś zajął się developem pod CM 11Jak widać po naszym forum, ludzie chętnie instalują Cyanogenmoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rakers Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Żaden cm11 nie działa tak dobrze i płynnie jak stock na N5. Na N4 cm działa git. Sent from my Nexus 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Hehehehhe ciągle czytam te twoje komentarze, iż najlepiej działa na Nexusach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rakers Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 35 razy instalowalem:). Mam stock i cm przed sobą. Porównuje tylko n5 vs n5. Nie porównuje innych. Coś zwalili, niedopisali. Może sterowniki. Nigdy na żadnym innym sprzęcie nie było gorzej.Sent from my Nexus 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Miałeś doczynienia z m8 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rakers Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Nie, nie miałem.Sent from my Nexus 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saddev Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Powiedzcie mi więc po co kupujemy HTC(flagowy model)? Po to bo jest Sense. Akurat na modelach lowend albo midend to wiadomo czemu(HTC jest najlepsze w tym typie). Wysłane z mojego HTC One V przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Nie uznaje wyższości jakiegoś tam programu typu sense, czy Touch wiz w Samsungu.Ja lubię po prostu mocny sprzęt.I szczerze nie widzę nic w sense, co by mnie zaciekawiło.Co najciekawsze najlepiej poprawny laucher ma Xperia z2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saddev Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Ja tam nigdy Xperii nie kupię po modelu M i J. Dwa śmiecie, konkurencja zmiata te telefony z podłogi. To One V jest od J szybszy. I jeszcze te blade ekrany(nawet w Zkach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi