josephony Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Na początku chciałbym się serdecznie przywitać z wszystkimi, Swoją przygodę z cyanogenmodem zacząłem dopiero kilka dni temu, na swoim galaxy s2 zainstalowałem: cyanogenmod 10.1.3 (4.2.2) Jelly Bean w związku że w temacie jestem zielony chciałbym się dowiedzieć która wersja jest najbardziej stabilna i popularna na ten telefon. Z góry dziękuje za odpowiedzi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Stabilne wersje są tu http://download.cyanogenmod.org/?device=i9100&type=stable Osobiście polecam najnowszą wersje CM 11. Pierwsza od góry. http://download.cyanogenmod.org/?device=i9100&type= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Witam.To kolega chce zacząć przygodę z CyanogenModem?Ja na początek polecam wersje 10.2 . Jest nowsza i stabilniejsza.Jak masz telefon w sieci PALY to nie będziesz miał problemów z mmsami z wersjach nightly (nocne)Jest również CyanogenMod 11 ( Kit Kat) i nawet już na cyanogenmod.org do pobrania ... więc można testować.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephony Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Dzięki za szybką odpowiedź,NeoCm tak chcę zacząć przygodę z CyanogenModem To może na początek zainstaluje to wersję 10.2 skoro mówisz że jest stabilniejsza od mojej 10.1.3 Tak telefon mam w sieci Play. co powinienem pobrać i skąd aby zainstalować 10.2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Tu masz wszelkie tematy pomocowe...W sumie... lepiej zainstalum CM 11 - to co ci podał Pawliniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephony Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Niestety nie mogę pobrać tej wersji 11 do której link podał Pawliniak, po wejściu na ta stronę prosi mnie o podanie nr telefonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Górny róg, prawa strona.. po 5 sek. pojawi się skip ad - i przeniesie cię na stronę. Ps. Musisz mieć CWM Recovery i jeszcfze ROOT-a.CM 11 to jest custom ROM, więc musisz wgrać w/w modyfikacje. Dlatego ci podałem link do działu w/w poscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephony Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Ok udało mi się ściągnąć cm11, cwm recovery i roota mam bo wgrywałem parę dni temu wersje 10.1.3 czytałem coś że cwm recovery musi być jakiejś nowszej wersji tak? jak moge sprawdzić jaką wersję ja mam? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 W CWM Ci pisze jaką masz wersje.. Ci potrzeba CWM 6.0.4.X Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi