Veeon Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Witam.Czy jest możliwość zmiany wyglądu zwykłego androida na wygląd CM'a ? Nie chodzi mi o sam launcher lecz o całość Statusbar, przegladanie plików, itp.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 A ten status bar ma być przezroczysty ? Musiałbyś poszukać modyfikowanych launcherów z Samsungów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veeon Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 A gdzie mógłbym znaleźć takie launcher ?Mi zależy na tym by zmieniał cały telefon a nie tylko ekran startowyWysłane z mojego GT-S7560 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Nie wiem czy zadziała Ci na tą wersję systemu. Bo one działają od 4.3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veeon Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Aha. A widziałem takie launchery że instalujesz kilka aplikacji i zmieniają wygląd całości, kojarzysz coś takiego ? Lub coś w tym stylu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Nie.Ja jestem na custom stockach od Sony. Na jednym mam z Xperii Z2 - jest świetny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veeon Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Czyli pod mój Android nie zadziałają Launchery itp. ?Wysłane z mojego GT-S7560 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Musisz dać mi coś na wzór to może znajdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veeon Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Jestem zielony w tych tematach, więc nie rozumiem o co ci chodzi. ;PJeszcze Jedno. Znalazłem na XDA coś takiego pod Trenda: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=42719821 Nie wiem czy spróbować coś z tego czy szukać dalej. A jak już mam pobierać to jaką wersję tego moda 0.6.1 czy 0.6.2 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Nowsza jest - nowsza wiaodmo.Mógłbyś wrzucić to na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veeon Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Ok. Jak będę miał czas to postaram się wrzucić.A jak to zainstalować ?Wysłane z mojego GT-S7560 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Jeżeli ZIP to poprzez CWM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veeon Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Aha Dzięki za odpowiedź postaram się dac ta paczkę na forum Wysłane z mojego GT-S7560 przy użyciu TapatalkaNiestety oby dwie wersje paczki nie działają Da się je zainstalować ale gdy jest konfiguracja systemu Wyskakują błędy typu:-Aplikacja Ustawienia została zatrzymana-Aplikacja Ekran startowy została zatrzymanaPrzez co nie da się skonfigórować systemu.Więc nie wiem czy ja coś źle robię czy po prostu paczki są zepsute (w co wątpie)Nie wiem czy robię dobrze instalując przez TWRP ale chyba tak powinno się instalować pliki .zipPozdrawiamLiczę na podpowiedzi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 A pobierasz mod dla stocka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veeon Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Z tego co ludzie piszą na polskich forach trzeba mieć Australijski Soft + DEODEXowany.I co to jest za różnica Czy soft jest Polski czy Austarijskia pod rugie co zmieni to: https://docs.google.com/file/d/0ByQs2nk64BrNV1JNRm10TG00OTA/edit?pli=1 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi