Kowalski Pingwin Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Mod przeznaczony na Galaxy Trend i Ace IIx Modyfikujący troche oprogramowanie :Co zawiera:CRT-Off AnimationAOSP ICS Lockscreen w. toggleRipple effect lockscreen w. toggle15 Customizable status bar quick togglesToggles to hide status bar AM/PM or entire clock.Modded Touchwiz launcher (landscape rotation enabled, support for up to 9 pages)Zeta pack (a few init.d scripts and build.prop tweaks)Volume up button as alternate camera shutterPower control widgetAbility to turn camera shutter on/offModified hosts fileSysscope spoofedScreen stays off after unplugging4 way reboot menuAOSP like visualsMIUI like battery bar w. togglePower saving mode and other settings reenabled Zrzuty ekranu: Do modyfikacji wskazane jest wgranie softu: September Australia firmware (S7560MXXAMH3)Orginalny Temat na XDA : Mod Pack II X - xda-developersLink do modyfikacji: https://docs.google.com/file/d/0Bwfk...QU0/edit?pli=1Jeśli pomogłem postaw PIWO Dziękuje koledze Slaver za przypomnienie TRZEBA MIEĆ DEODEXowany ROM Link do takiego romu: https://docs.google.com/file/d/0ByQs...OTA/edit?pli=1wgrywamy przez CWM dodam że przed trzeba i tak wgrać normalny Soft S7560MXXAMH3Tutaj można sprawdzać aktualizacje dotyczące MOD PACK od Codename 13 http://forum.xda-developers.com/show...php?p=42719821 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daj Kamienia! Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Mam problem z zainstalowaniem tego moda, a konkretnie z wgraniem softu S7560MXXAMH3 po wgraniu (albo w trakcie) fat.bin w odinie V3.09 "wyskakuje" FAILED i koniec. (Wgrałem już poprzedni soft.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veeon Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 @Łukasz Kubiak Spróbuj z inną wersją Odina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daj Kamienia! Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Teraz wykorzystałem odina 3.07 i "September Australia firmware (S7560MXXAMH3)" ruszył jednakże kiedy wgrywałem przez CWM deodexowany ROM zatrzymał się na installing pack. Zrobiłem Full Wipe następnie pobrałem i wgrałem kanadyjski ROM po instalacji nie chciał się uruchomić wyświetla się "Samsung galaxy Trend GT-S7560". Gdy uruchomiłem oryginalnego RECOVERY na dole wyświetla się:E:failed to mount /system (Invalid argument)can't mount '/system' (Invalid argument)Podobnie dla /cache, /cache/recovery, /cache/recovery/last_install, itp.Opcje RECOVERY np. reboot, itp. są dostępne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 A nie powinieneś mieć custom recovery ?A ty wgrywasz przez stockowe ? Dziwisz się, że nie wczytuje pliku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pixon Adrixon Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Dlaczego gdy instaluje deodexowany rom przez cwm to mi dochodzi do polowy i stoi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi