Tomek pozdro Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Witam, ma ktoś może jakiś poradnik jak wgrać andka ? proszę szybką pomoc 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Program Ci pobierze ROM.Instalacja ROMu wygląda tak : http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/350-lg-l9-p760-instalacja-rom%C3%B3w-kdz-updater-fix-win7/ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Może napisz co się stało z telefonem... To w tedy powiem Ci jakiej metody użyć.. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tomek pozdro Opublikowano 23 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Więc chciałem zmienić sobie SD card na ext_card, i niestety nie udało się, i mam ciągle error "proces Android.media przestał działać", nic nie mogę włączyć. Nawet są problemy z podłączeniem pod USB, bo wyskakuje "proces Ustawienia został zatrzymany" chyba nie zbyt dobrze. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 instalacja softu nie do końca jest prosta.Zainstaluj sobie na początek LG PC Suite i reinstaluj ROMTo Ci powinno pomóc. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tomek pozdro Opublikowano 23 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 taa.. a jakaś krótka instrukcja jak i skąd wziąć rom ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 szymon magdziarz Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Nie mogę wybrać typu połączenia USB :/, pisze "niestety. Ustawienia został zatrzymana" ps. ja to Tomek Pozdro, inny laptop i mnie tak zalogowało Wgrałem, wszystko działa, dzięki za pomoc. pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Problem ROZWIĄZANY. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Tomek pozdro
Witam, ma ktoś może jakiś poradnik jak wgrać andka ? proszę szybką pomoc
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi