Jaroslaw Konieczny Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Rootuje wg instrukcji do pkt 14 przebiega wszystko sprawnie.Po wlorzeniu bateri nie moge mejsc w tryb reconvery.Wyskakuje mi maly pomarańczowy wykrzyknik i telefon sie blokuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 A przytrzymaj przycisk HOME jak się pojawi ten wykrzyknik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jaroslaw Konieczny Opublikowano 21 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Niestety nic to nie daje smartfon nie reaguje na nic.Mam pytanie gdy wgrywam czekac w odinie na Pass Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Veeon Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Tak. Powinieneś czekać na Pass... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Jaroslaw Konieczny
Rootuje wg instrukcji do pkt 14 przebiega wszystko sprawnie.Po wlorzeniu bateri nie moge mejsc w tryb reconvery.Wyskakuje mi maly pomarańczowy wykrzyknik i telefon sie blokuje.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi