Radek Sqaders Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Postanowiłem wrócić do starszej wersji androdia 2.3.6 ( ponieważ CM które instalowałem miały za dużo minusów ) ale nie wiem jak to zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Radek Sqaders Opublikowano 22 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Bez zman...nadal pojawia się tylko logo samsung ================================================================================================================== Problem rozwiązany, złapałem tzw bootlop'a A żeby tak nie było musiałem posłużyć się tym poradnikiem 1.Po pierwsze wyłącz telefon i odłącz go od ładowarki.2.Przytrzymaj przyciski HOME, podgłaśniania i power, trzymaj aż nie wejdziesz do Stock Recovery lub ClockWorkMod Recovery ,nie ma różnicy jakie masz Recovery.3.Wybierz wipe user data w Stock Recovery , wipe data/factory reset w ClockWorkMod Recovery (w recovery poruszamy się przyciskami głośności operację zatwierdzamy HOME lub POWER).4.Wybierz Reboot system now lub Reboot Phone.5.Jeśli telefon się poprawnie włączy to zakończyłeś przygodę z tym poradnikiem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Musisz pobrać soft i wgrać go poprzez ODIN Multidownloader.Możesz się wzorować na Galaxy S + - poradniku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Radek Sqaders Opublikowano 20 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Można prosić o link ?już dzisiaj nawet próbowałem zainstalowaćstarszą wersje przez odina ale tel. się nie uruchamiał,po prostu ciągle pojawiała się animacja z logiem samsunga...żeby uratować tel. musiałem ponownie zainstalować cyanogenmod'aI jaką najwyzej moge wgrać wersje androida ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 A jaki rom wgrywałeś przez ODINa?Pobierz inny i wgraj z innym.Potem wejdź z Custom recovery i wykonaj pełne wipe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Fajnie, tylko ja to samo opisałem przyjacielu hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Problem ROZWIĄZANY. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Radek Sqaders
Postanowiłem wrócić do starszej wersji androdia 2.3.6 ( ponieważ CM które instalowałem miały za dużo minusów ) ale nie wiem jak to zrobić
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi