ARPU Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Witam,Wgrałem Cyanogenmod'a 10.2 na mojego smartphone'a: Samsung Galaxy S Advance.Po 2x tygodniach użytkowania zaczęły się kłopoty z usługami sieciowymi (dzwonienie, wysyłanie SMS/MMS).Kiedy próbuje zadzwonić głuchy telefon, jeśli wysłać wiadomość dostaje komunikat nie można wysłać wiadomości. Pomaga reset. Aktualnie co godzine traci możliwości komunikacji. PS: Mam środki na koncie itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Hmm A wgrywasz aktualizacje ?z jakiej stajni masz ten rom? Maclaw ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ARPU Opublikowano 20 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Aktualizacji nie wykrywa, może najnowsza już jest Cyanogenmod od Team Canjica -> http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2497660 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
ARPU
Witam,
Wgrałem Cyanogenmod'a 10.2 na mojego smartphone'a: Samsung Galaxy S Advance.
Po 2x tygodniach użytkowania zaczęły się kłopoty z usługami sieciowymi (dzwonienie, wysyłanie SMS/MMS).
Kiedy próbuje zadzwonić głuchy telefon, jeśli wysłać wiadomość dostaje komunikat nie można wysłać wiadomości.
Pomaga reset.
Aktualnie co godzine traci możliwości komunikacji.
PS: Mam środki na koncie itd
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi