andrewx85 Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Pamiętaj że każda ingerencja w telefon można powodować jego uszkodzenie. Ja jak i całe forum nie ponosimy odpowiedzialności za usterki.Co będzie potrzebne:Telefon naładowany min. 50%Kabel USBKomputerSterownikiCo będziemy wgrywać:RomSkąd pobrać potrzebne pliki:Rom (http://www.needrom.com/wp-content/uploads/2013/07/K900_ROW_0708_RootedByMouz.rar )Proces instalacji:należy utworzyć kopię folderu sdfuse i wgrać ROMpodłącz telefon z komputerem wybierz urządzenia pamięci masowej USButwórz Nowy folder sdfuse, skompilowany droidboot.img, recovery.img, boot.bin, radio_firmware_6360.bin, system.img.gz skopiowane do katalogu telefonu sdfuse; następnie wchodzimy w tryb CWM Przytrzymaj volUP + POWER_KEY wprowadź droidboot, pojawi się menu i wybierz czwartą pozycję SDUPDATEna dole ekranu widać postęp i aktualizacjiBardzo dobrze ! To już wszystko czy było trudno ? NIE ! Informacje:obsługa języków : EN/CN/AR/ES/FR/RU/TH/UK/VI źródło rom : needrom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravienne Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 po aktualizacji widac succesful jednak system się nie zmienil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
registered Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 testowałem kilka rom-ów ponieważ nie na każdym działa mi skype(brak głosu) ma ktoś pomysł jakiego sterownika brakuje w systemie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike4561 Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 @andrewx85 Siemka. Mógłbyś ten proces opisać prościej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi