CyanogenMod 10.2, i tu zaczyna się problem robię wszystkie wipy i wywala mi błąd przy każdej próbie wgrania jakiego kolwiek innego oprogramoowania oprócz CM
Błąd treści assert failed: getprop("ro.product.device")="cooper"||getprop("ro.builde.product")="cooper"||getprop("ro.builde.product")="GT-5830||getprop("ro.builde.product")="GT-5830
Pytanie
KLICHO
Witam ma problem z instalacją Roomów, problem wygląda następująco. Jak udało mi się wgrać
CyanogenMod 11 4.4 K.K - Dev - wersja alpha lecz po paru dniach męczącej pracy postanowiłem powrócić do
CyanogenMod 10.2, i tu zaczyna się problem robię wszystkie wipy i wywala mi błąd przy każdej próbie wgrania jakiego kolwiek innego oprogramoowania oprócz CM
Błąd treści assert failed: getprop("ro.product.device")="cooper"||getprop("ro.builde.product")="cooper"||getprop("ro.builde.product")="GT-5830||getprop("ro.builde.product")="GT-5830
E:Error in/storage/sdcard0/nazwa rooma.zip (Status 7).
Może ktoś pomóc z tym problemem ?
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi