Witam wszystkich , strasznie przepraszam jeśli ten temat nie powinien tu wylądować ale ma straszny problem jestem elektronikiem i odkupiłem sobie htc one v od kumpla w którym nie była sprawna płya załatawiłem nową włączyła się i padła mi bateria HTC wyłączył się i wyskoczyło mi czarne tło z niebieskimi napisami gdzie pisze od góry ,
ClockworkMod Recovery v5.8.3.1
- reboot system now
- install zip from sdcard
- wipe data/factory reset
- wipe cache partition
- backup and restore
- mounts and storage
- advanced Próbowalem wszystkich z tych opcji , nic nie dają dziwne jest to że nie musze używać klawiszy tylko normalnie dotyk działa i ten system nie wiem chyba jest nie stabilny nie doszedłem nigdy do żadnej głębszej konfiguracji czyli jesli kliknąłem backup to on próbowal przywrócić obraz i sie wyłącza sam zawsze po okresie nie wiem 40 sek , a czasem nawet 2 minuty . Ale gdy próbuje sie coś kombinować sciągnąłem cały system ale instalacja dobiegnie do 70% i się wyłączy jeszcze raz strasznie przepraszam ale n ie znam sie na tym nie wiem co moge zrobic albo czego nie mogę proszę o szybką pomoc .
Pytanie
Shapiro
Witam wszystkich , strasznie przepraszam jeśli ten temat nie powinien tu wylądować ale ma straszny problem jestem elektronikiem i odkupiłem sobie htc one v od kumpla w którym nie była sprawna płya załatawiłem nową włączyła się i padła mi bateria HTC wyłączył się i wyskoczyło mi czarne tło z niebieskimi napisami gdzie pisze od góry ,
ClockworkMod Recovery v5.8.3.1
- reboot system now
- install zip from sdcard
- wipe data/factory reset
- wipe cache partition
- backup and restore
- mounts and storage
- advanced
Próbowalem wszystkich z tych opcji , nic nie dają dziwne jest to że nie musze używać klawiszy tylko normalnie dotyk działa i ten system nie wiem chyba jest nie stabilny nie doszedłem nigdy do żadnej głębszej konfiguracji czyli jesli kliknąłem backup to on próbowal przywrócić obraz i sie wyłącza sam zawsze po okresie nie wiem 40 sek , a czasem nawet 2 minuty . Ale gdy próbuje sie coś kombinować sciągnąłem cały system ale instalacja dobiegnie do 70% i się wyłączy jeszcze raz strasznie przepraszam ale n ie znam sie na tym nie wiem co moge zrobic albo czego nie mogę proszę o szybką pomoc .
17 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi