poldek65 Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 WitamTeż mam podobny problem a mianowicie po instalacji jakiego kolwiek rom'a po uruchomieniu telefonu pokazuje się logo wo (chiński znak)3g .Ktoś wie o co chodzi ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 andrewx85 Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 jak zmieniles rom to sie nie dziw:) Da się to naprawić przez co instalowales przez cwm czy sp flash tool. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Okrutny Opublikowano 20 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Witam, może odświeżę trochę temat. Mam taki sam problem, za każdym razem po wgraniu roma tylko logo i nie rusza dalej. Może ktoś wie jak to naprawić? Wgrywałem przez cwm. Z góry dziękuję za odpowiedż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Spróbuj wgrać ponownie i wykonaj full wipe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
poldek65
Witam
Też mam podobny problem a mianowicie po instalacji jakiego kolwiek rom'a po uruchomieniu telefonu pokazuje się logo wo (chiński znak)3g .
Ktoś wie o co chodzi ?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi