michu9401 Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Witam juz mnie kur... bierze.. probuje zainstalowac CM 10.1 na mojego SAM. Galaxy 2 mini, S6500D.Za kazdym razem wyskakuje fail, z jakimis bledami, mozna sie z nich domyslec, ze nie posiadam S6500D, a GT-6500D.Japie.. Ratujcie! PRzez ta zabawe wszystko przestalo dzialac, wlacznie z google sklepem, jak i systemem ktory jest po rosyjku. Posiadam flasha, superusera ITP, wczesniej wgrywalem czystego andka 2.3.6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 A jaki masz error? Co ci dokładnie pokazuje ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 michu9401 Opublikowano 6 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Problem w tym, ze wyskakuje tylko informacja 'FAILED" a wczesniej nie wystepuje zadna nazwa bledu, tylko cos typu 'gener s6500d' cd cd'gener GT-S6500D'.Wyglada to tak jakby CM szukal modelu telefonu tylko i wylacznie s6500D, a jego pelna nazwa jest GT-S6500D i tu powstaje blad. Nie wiem, moze probuje zlej wersji CM? Probowal juz 2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 A instalujesz ręcznie?Czy przy CM Installer OTA ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 michu9401 Opublikowano 6 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Instaluje z pozycji telefonu, wciskajac menu, power button, i volume, jednym slowem wzystkie dostepne przyciski, a nastepnie wybieram update from sdcart. CM Instaler nie widzi mojego telefonu, podczas instalacji nic sie nie dzieje, ale sprobuje ponownie (wgralem czysty soft) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 7 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Rozumiem, że masz ClockWorkMod Recovery ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 michu9401 Opublikowano 7 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Tak, mam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 7 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Nie pomogę Ci chyba...ale możesz popróbować jeszcze.. http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/599-clockworkmod-6045/Zaktualizować CWM Bo każdy cyanogenMod jest dedykowany również na twój model telefonu http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2420712 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 michu9401 Opublikowano 7 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 dobra pobralem ten CWM, a nastepnie z google sklepu jakis 'rom manager' udalo mi sie zainstalowac CM, ale przy wlaczeniu telefonu ciagle laduje mi sie logo . Ps. Moge z andka 2.3.6 odrazu skoczyc na CM 10.2 ? Ps2. UFFF DZIALA. Probuje z 10.2 teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 7 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Tak.Jest to najlepsze rozwiązanie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 michu9401 Opublikowano 7 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Dziala, mam 4.3.1 andka dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 7 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Widzisz kolego i można Jest problem ze stockami na twój model telefonu z tego co zauważyłem.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 michu9401 Opublikowano 7 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Apart nie chce dzialac, ale i tak byl ch.wy Mam jeszcze pytanie, skad tu wziac SKLEP GOOGLE? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 7 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Zainstalowałeś Gapps ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 michu9401 Opublikowano 7 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Nie ;/ Moge to zrobic teraz? Skad pobiore dobrego linka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 7 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Wszystko jest na forum kolego;http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/1393-galaxy-mini-2-cyanogenmod-102-stable-nightly/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 michu9401 Opublikowano 7 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Zainstalowalem. Wszystko dziala DziekiJuz zrobilem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
michu9401
Witam juz mnie kur... bierze.. probuje zainstalowac CM 10.1 na mojego SAM. Galaxy 2 mini, S6500D.
Za kazdym razem wyskakuje fail, z jakimis bledami, mozna sie z nich domyslec, ze nie posiadam S6500D, a GT-6500D.
Japie.. Ratujcie! PRzez ta zabawe wszystko przestalo dzialac, wlacznie z google sklepem, jak i systemem ktory jest po rosyjku.
Posiadam flasha, superusera ITP, wczesniej wgrywalem czystego andka 2.3.6
16 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi