soter Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Witam,Mój problem polega na tym że gdy wgrałem sobie rom CM zauważyłem że muzyka ciszej gra na słuchawkach.Używam programu poweramp. Na stock romie fajnie głośno grało. Z góry dziękuje za pomoc. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Hmm nie pomożemy Ci za bardzo.Możesz kombinować z modami do poprawy jakości dzwięku. Ale brak jakiejkolwiek informacji na ten temat związku z twoim modelem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 soter Opublikowano 7 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Instalowałem VIPERX ale to nic nie dało, musiałem wrócić do stock romu bo różnica jest kolosalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
soter
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi