Ja-NOS Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Witam Mam wersje CyanogenMod 10.2-20131114-SNAPSHOT ... Pokazuje mi że jest możliwa aktualizacja ale nic się nie dzieje, co zrobić aby ta aktualizacja się zainstalowała ?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Witam. A w jaki sposób instalujesz aktualizacje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ja-NOS Opublikowano 5 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Wchodze w system updates i tam się wyświetla ze jest do pobrania i że mnie powiadomi jak bedzie gotowe, mogę tylko wcisnąć cancel. Tylko że ten stan już trwa parę tygodni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Hmm, to coś się skopało.Spróbuj zainstalować aktualizację ręcznie. To powinno rozwiązać problem przy kolejnych update Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ja-NOS Opublikowano 5 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 A mała podpowiedź jak to ręcznie zrobic :> ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Pobrać plik .zip i zaktualizować poprzez CWM Recovery Pobrać plik .zip i zaktualizować poprzez CWM Recovery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Ja-NOS
Witam
Mam wersje CyanogenMod 10.2-20131114-SNAPSHOT ...
Pokazuje mi że jest możliwa aktualizacja ale nic się nie dzieje, co zrobić aby ta aktualizacja się zainstalowała ?.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi