dyzio.b Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Posiadałem CM 10.2 po potwierdzeniu aktualizacji do CM11 wszystko prawie przebiegłego bez większego problemu do momentu ponownego uruchomienia tu zaczęło krążyć kółko CM i krąży do tej pory co robic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Wipe został wykonan? Recovery wymagane do instalacji zostało zainstalowane 6.0.4? recovery-clockwork-6.0.4.6-i9300.img Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dyzio.b Opublikowano 2 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 zainstalowany recovery-clockwork-6.0.4.3 trzeba zaktualizować do nowszego. pytam bo to mój pierwszy raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Powinno działać na tym co masz. Spróbuj wipe i ponownie zainstaluj przez recovery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
dyzio.b
Posiadałem CM 10.2 po potwierdzeniu aktualizacji do CM11 wszystko prawie przebiegłego bez większego problemu do momentu ponownego uruchomienia tu zaczęło krążyć kółko CM i krąży do tej pory co robic
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi