FajnyNick Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Siemka. Postępowałem zgodnie z tym poradnikiem na naprawę pamięci wewnętrznej i nadal mi nie działa aparat + usunęło go całkowicie, nie mogę robić screen shootów tak samo. Jest na to jakis fix?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Zainstaluj jeszcze raz ROM bez robienia wipe Polecam pobrać inną aplikację do zdjęć z Google Play Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 FajnyNick Opublikowano 1 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Chodzi mi o to ze niby dziala ale wywala error ze brak polaczenia z kamera... Bo tak to przy pierwszym uruchomieniu jest aparat ale wywala ten error... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Screenschoot-a nie zrobisz. Bo na razie się nie da.Co do kamery, to nie wiem czy inni mieli podobny problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 FajnyNick Opublikowano 1 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Nie da się tak samo filmów nagrywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
FajnyNick
Siemka. Postępowałem zgodnie z tym poradnikiem na naprawę pamięci wewnętrznej i nadal mi nie działa aparat + usunęło go całkowicie, nie mogę robić screen shootów tak samo. Jest na to jakis fix??
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi