FajnyNick Opublikowano 28 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Cześć. Mam Samsung Galaxy GT-6500D i rozwaliłem cały system podczas instalacji, da się jakoś go przywrócić? Pokazuje tylko obrazek Samsung i Wibracje.Czy dałoby radę powrócić do standardowego romu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 28 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Popraw nazwę tematu!![Model telefonu] Opis problemu Bo jak nie to WARN i pomocy nie uzyskasz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 FajnyNick Opublikowano 28 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 JUŻ. Proszę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 28 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 To teraz kolejna lekcja edukacyjna. Opisz co robiłeś z telefonem, oraz kiedy padł ps. czerwony kolor oraz zielony jest zarezerwowany dla moderacji..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 FajnyNick Opublikowano 28 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Wgrywałem CM 11, najpierw CWM potem zrootowałem. i to było jakoś o 20:00. CO tutaj opisywać? Nic nie trzeba.Pomoże KTOŚ??!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 28 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Żarty sobie robisz koleś? No i co mam ci poradzić?Wgrałeś i co? I nie działa? Może jakiś błąd w recovery, a może bootloop ? A może brak logicznego myślenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 FajnyNick Opublikowano 28 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Wgrywam standardowy rom przez odina. I zobaczymy czy będzie działąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 28 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 No i będzie dobrze.Widzę, że problem rozwiązałeś sam.Brawo. Tak na przyszłość musisz opisać co robiłeś.Jak dasz mechanikowi auto to on po ocenie "nie działa" nie wie co może z nim być.Dlatego mówisz "co w danej chwili się stało" lub "jakie były objawy w zachowaniu silnika czy elementów" Tak samo jest w systemem w androidzie.Być może ty kolego wgrałeś CM 11 na starą wersje CWM i padło...Ale skąd mam to wiedzieć ?Jak sam nie napiszesz co i jak, to nie ma z czego wróżyć. taka dygresja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
FajnyNick
Cześć. Mam Samsung Galaxy GT-6500D i rozwaliłem cały system podczas instalacji, da się jakoś go przywrócić? Pokazuje tylko obrazek Samsung i Wibracje.
Czy dałoby radę powrócić do standardowego romu??
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi