kisiel123 Opublikowano 28 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Jak wgrac oryginalny rom na mojego htc? Dotychczas korzystałem z cm 9. Próbowalem wgrac przez cwm ale wyskakuje błąd. Plik który wgrywalem to PG76IMG.zip Domyślem się, że nie da sie tego przez cwm wgrac ^^ Prosze o szybką pomoc :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 aloisy Opublikowano 28 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 W HTC jest najprościej bo wystarczy ściągnąć odpowiedni plik RUU dla twojego telefonu i go odpalić na komputerze. Podłączamy telefon i wykonujemy kilka czynności które są pokazane na ekranie. Tracimy root i blokujemy bootloader. Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kisiel123 Opublikowano 1 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Dzięki wielkie ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Problem ROZWIĄZANY. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
kisiel123
Jak wgrac oryginalny rom na mojego htc? Dotychczas korzystałem z cm 9. Próbowalem wgrac przez cwm ale wyskakuje błąd. Plik który wgrywalem to PG76IMG.zip Domyślem się, że nie da sie tego przez cwm wgrac ^^ Prosze o szybką pomoc :-)
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi