siteekk Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Coś nie tak zrobiłem podczas wgrywania CWM za pomocą Mobileuncle.apk .CWM otwiera się w języku Chińskim .Jest może sposób zmiany języka ? Albo inny sposób instalacji wersji angielskiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Jeżeli masz root-a to pobierz z google play aplikacje android terminalOtwórz, wpisz SU(poprosi cie o prawa SU) - przyznjaj i znów wpiszssureboot recovery Jak nie wejdzie, to coś skopałeś. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 andrewx85 Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Mobileuncle jest ogólnie chińskie:), ale masz napis recovery i jego wybierasz, aplikacja zacznie szukać recovery, które wgrałeś na telefon i je wykryje, jak chcesz to możesz te recovery, które masz zmienić, przykład recovery.img zmień na damyrade.img. i po zaznaczeniu tego recovery w tym programie program poprosi cie o instalacje oczywiście zatwierdzasz i czekasz chwilkę i znów ci wyskoczy komunikat nie pamiętam, jakiej treści, ale cos związane z restartem telefonu i potwierdzasz i telefon ci sie zresetuje i uruchomi się automatycznie recovery cwm angielskie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 28 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Zrób może instrukcję z podmianą recovery.ps. nie wystarczy podmienić go poprzez root explorer? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siteekk Opublikowano 28 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 @andrewx85 zrobiłem tak jak napisałeś to CWM z mobile uncle jest po chińsku to wcześniejsze było też czajna inne ale inne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 andrewx85 Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Ok zrobie ale nie dziś Wysłane z mojego Lenovo A850 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siteekk Opublikowano 1 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 chyba tone wgrałem cwm programem mtk drioid tools jest po angielsku ale nie uruchomie go naciskając (pover)-(Vol+Vol-) ale aplikacją recovery manager da się go odpalić.Da się to odwrócić ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siteekk Opublikowano 1 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 @ NeoCM szacun poszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Problem ROZWIĄZANY. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
siteekk
Coś nie tak zrobiłem podczas wgrywania CWM za pomocą Mobileuncle.apk .CWM otwiera się w języku Chińskim .Jest może sposób zmiany języka ? Albo inny sposób instalacji wersji angielskiej.
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi