Pawliniak Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Siemka Mam pytanko Chce utworzyć dodatkowy dział w kategorii CyanogenMod Motywy i tu nasuwa się moje pytanko czy każdy motyw dedykowany dla CyanogenMod'a będzie działał na każdym telefonie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Różnica między motywami to jedynie rozdzielczość - niektóre muszą być dopasowane, ale to jedyne ograniczenie.Proponuję również dział gry i aplikacje.Jak te działy się pojawią to nastąpi kolejna zmiana w regulaminie - będzie tyczyła się:[free][$]Wiadomo o co chodzi A pytanie organizacyjne - czy da radę zrobić tak by hasła w [...] były z automatu zmienianie na forum? przykład:[free] = [free] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 23 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Zorbie oddzielny dział motywy i tam będą rozdzielczości. Jeżeli ktoś może wypisać jakie są rozdzielczości na telefonach oraz tabletach z obsługiwanych przez CyanogenMod'aGry i aplikacje również utworze. Jeżeli chodzi o to żeby przed tematem były tak jakby tagi to tylko samemu trzeba wpisywać chyba ze ktoś znajdzie coś co pozwoli to ułatwić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal_0 Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Można jeszcze dodać dział w boot animacje, też podział na rozdzielczości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 23 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Spoko tylko podajcie mi te rozdzielczości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal_0 Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Dla Galaxy Taba 600x1024 i 600x600dla innych modeli to rozdzielczości innych smartfonów np. 240x320, 320x480, 360x480, 480x800, 480x720, 720x800Mnie jak na razie interesują rozdzielczości dla Galaxy Taba 600x1024, 600x600 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 90% urządzeń (nawet tabletów) wykorzystuje rozdzielczość 800x480. Dlatego na tej rozdzielczości bym się skupił. Dodatkowo proponowałbym wprowadzić obowiązek dodania linka do sklepu play. Wysłane z mojego HTC Vision Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 22 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 Pomysł został zaakceptowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi