motyl27061995 Opublikowano 25 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 (edytowane) Witam chciałbym poruszyć temat w/w romu, mianowicie posiadam go już kilka dni i uważam, że jest najlepiej zrobiony i warto się nim zainteresować. Podjąłem próbę spolszczenia settings.apk (osobiście nie przeszkadza mi ENG), ale zauważyłem że większość uważa to za ogromny minus, jeśli ktoś by chciał wspomóc mnie wiedzą, gdyż robię to 1 raz to bardzo proszę o wiadomości. ps. przetłumaczyłem Arrays.xml, po kompilacji podpisany certyfikatem, wrzucony na tel wywala settings. Edytowane 25 Lutego 2014 przez Pawliniak Proszę nie dodawać linków z innych for. Dodaj jako załącznik pliki które chcesz umieścić w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewx85 Opublikowano 25 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Rom przeportowany z ZTE u969 na a850,powiem tak. jutro go wgram i przebadam sprawe,p.s sam dzialam na rom od linerty na eng i jest dobrze, kwestia gustu,moze sproboj wziac spolszczenie z ZTE V987 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl27061995 Opublikowano 25 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Appki typu root explorer bądź inne normalnie się kompilują i dekompilują, natomiast settings.apk wywala non stop błędy próbowałem kilka z innych romów to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewx85 Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 juz 2 dzien bawie sie na a850 rom z zte, Zobacz rom vega 4.2.2, zobaczysz ze go nie zmienisz:) wyglada tak samo jak ten i na tym mozna juz cos podziałac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razis tongs Opublikowano 27 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 On Tuesday, February 25, 2014 at 5:51 AM, andrewx85 said: Rom przeportowany z ZTE u969 na a850,powiem tak. jutro go wgram i przebadam sprawe, p.s sam dzialam na rom od linerty na eng i jest dobrze, kwestia gustu, moze sproboj wziac spolszczenie z ZTE V987 a.0k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi