r3cord Opublikowano 24 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Witam!Mam problem z telefonem S4 (int) , po aktualizacji cyanogenmod'a telefon nie wstaje dochodzi do logo "samsung galaxy s4" i dalej nic czekałem juz 2h restartowalem kilka razy nic kompletna zwiecha.Próbowalem wgrać rom od nowa według poradnika http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/879-jak-wgra%C4%87zainstalowa%C4%87-cyanogenmod-samsung-galaxy-s-iv-i9505/ niestety kiedy próbuje instalacji z sd wyskakuje błąd "signature veryfication failed" ktoś ma jakieś pomysły ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 r3cord Opublikowano 25 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 ok dziaka wgrałem pierw stock rom i działa. do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 24 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Z czystego romu instalowałeś CM?Wersja CWM ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 r3cord Opublikowano 24 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Wszystko brałem z podanych linków próbowałem również inney rom wklepać probam_v4.4_i9505 lecz niestety też bez reakcji, wersja CWM co to ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 24 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 ClockworkMod Recovery Dla systemów z KitKat wymaga się CWM wer 6.0.4.X 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 r3cord Opublikowano 24 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 ok mam v6.0.4.7 ale przy każdej instalacji wyskakuje miset_perm: some changes failede: error in / scieżka(status 7)"installation aborted" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 25 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Tego błędu być nie powinno. Robisz wipe- pełne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość rakers Opublikowano 25 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Niech stocka przywróci. I zrobi jeszcze raz. Root potem CWM (nie TWRP) i po wipe cache i data install from ZIP bez weryfikacji sumy.Stock jednoplikowym bez "re partition".Sent from my Nexus 4 using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 r3cord Opublikowano 25 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 podrzuci kto linki z dobrym romem i cwm bo ja już ściągałem tyle tego a nic nie działa cały pulpit mam zawalony tym a to dalej nie chce ruszyć a jak już zaczyna się instalować do w trakcie wraca do menu cwm ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 25 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 A wgrałeś stocka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość rakers Opublikowano 25 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 CWM masz pod swój model jeden. Wejdz na stronę i pobierz. Na sammobile.com masz Romy pod swój telefon. Nie pomyl wersji. Każda europejska ma pl język. Jakoś strasznie kombinujesz.Sent from my Nexus 4 using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Problem ROZWIĄZANY. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
r3cord
Witam!
Mam problem z telefonem S4 (int) , po aktualizacji cyanogenmod'a telefon nie wstaje dochodzi do logo "samsung galaxy s4" i dalej nic czekałem juz 2h restartowalem kilka razy nic kompletna zwiecha.
Próbowalem wgrać rom od nowa według poradnika http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/879-jak-wgra%C4%87zainstalowa%C4%87-cyanogenmod-samsung-galaxy-s-iv-i9505/ niestety kiedy próbuje instalacji z sd wyskakuje błąd "signature veryfication failed" ktoś ma jakieś pomysły ?
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi