Radek Sqaders Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 WitamMam cyanogenmod 10.1 i od jakiegoś czasu niektóre z zainstalowanych aplikacji po ponownym uruchomieniu telefonu się uswają...takie jak ask.fm, czy niektóre gryCo robić ? Może jest to wina tego że np ask.fm przenosze na karte sd..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Jeżeli znikające aplikacje to te które są tylko i wyłącznie na karcie pamięci to pewnie to jest przyczyną. CyanogenMod jest w wersji stabilnej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Radek Sqaders Opublikowano 23 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Ściągnąłem CM z tej strony -> http://wwwtecshare.blogspot.com/2014/01/galaxy-551-custom-rom-cyanogenmod-102.htmli szukałem jak najlepszej wersji natrafiłem na werscję 10.1-20130727-UNOFFICIAL-callistoDziałało tam Google Play i Wi-Fi więc uznałem że będzie najlepsza...jednak po zainstalowaniuaplikacji zauważyłem że po ponownym uruchomieniu telefonu, usunęło się parę aplikacje....Czy wg jest jakaś stabilna wersja CM 10.1 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 aloisy Opublikowano 24 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2360578 - z tego co widzę jest to nie oficjalna wersja i nie do końca stabilna.TU jest lista romów ale nie wiem jak świeża jest ta lista. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 24 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 A przeniosłeś aplikacje na kartę pamięci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Radek Sqaders Opublikowano 24 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Przenosiłem te ktore się dało ale niektóre aplikacje nawet jak je nie przeniose na karte sd to tez się usuwają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 24 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 To najprawdopodobniej przez to się usuwają z pulpitu.A w katalogu systemowym są ? system/app ? Sprawdź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Radek Sqaders Opublikowano 24 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Nie ma...z pulpitu ikonki się nie usuwają, tylko jak na nie klikam to pisze "Aplikacja nie została zainstalowania" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 24 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 To jest coś nie tak. A ginęły też przed zabawą z apps2sd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Radek Sqaders Opublikowano 24 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2360578 - z tego co widzę jest to nie oficjalna wersja i nie do końca stabilna.TU jest lista romów ale nie wiem jak świeża jest ta lista.Tylko że ta wersja jest 201308 a ja mam 201307@up2Raz chyba zainstalowałem apps2sd ale aplikacja niczym się nie różniła od standardowego menadżera zadań, nadal mogłem przenieść tylko parę aplikacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 24 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 To wgraj nowszą wersje CM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Radek Sqaders Opublikowano 28 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Ahh już tylko naściągałem tych wersji...albo w jednej nie działa wi fi albo w drugim nie ma marketu..Sam nwm już którą wersje wybrać, ale taką która będzie miała to co najważniejszea zbytnio nie ciągnie mnie do CM 7.2 z powodu jego wyglądu itd. Widzę że jednak nikt nie jest w stanie mi pomóc ;c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 28 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Jak nie ma sklepu to musisz doinstalować gappsy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Radek Sqaders Opublikowano 1 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Ale nie wiem gdzie ich szukać :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 http://wiki.cyanogenmod.org/w/Google_Apps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Radek Sqaders Opublikowano 2 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 A one są do każdego modelu tel ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Tak.To po prostu Pakiet googla (aplikacje typu emial, google play) Jak wiesz CYanogenMod nie ma licencji od Google. A związku z tym trzeba sobie doinstalować zwane gapps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Radek Sqaders Opublikowano 4 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Wiem wiem Taka mała prośba..czy mógłbyś znaleźć dla mnie tego cm 10.1 albo 10.2 bo niestety nie umiem znaleźć taką wersje cm wktórej działa wi-fi ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Problem rozwiązany w aplikacjami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Radek Sqaders Opublikowano 5 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Nie, nadal bez zmian, musiałbym znaleźć inną wersje CM na ten tel i gappsy ( gappsy mam ) tylko nie umiem znaleźć dobrej wersji, zainstalowałem 10.2 ale tam WI-FI nie działa... Wysłane z mojego MID przy użyciu TapatalkaI jak, ktoś coś znalazł ?bo ja jak na razie nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Nie obraź się, ale support na twój model jest hmm znikomy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Radek Sqaders Opublikowano 6 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Radek Sqaders
Witam
Mam cyanogenmod 10.1 i od jakiegoś czasu niektóre z zainstalowanych aplikacji
po ponownym uruchomieniu telefonu się uswają...takie jak ask.fm, czy niektóre gry
Co robić ? Może jest to wina tego że np ask.fm przenosze na karte sd..?
21 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi