Extreme-P Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Witam na moim p880 mam roota, bootloader odblokowany, CWM 6.0.4.5, wipe data, wipe cache, wipe dalvik wtedy install zip from sd card i INstallation aborted...co robie zle ?Wysłane z mojego SM-T310 przy użyciu TapatalkaAha odrzucilo mi trzy rozne paczki z CMWysłane z mojego SM-T310 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Możesz zrobić zdjęcie z tym błędem?Przy tej wersji CWM nie powinno być tego błędu. Pro po sprawdź czy pliki są kompletne (CM) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość rakers Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Weryfikacja sumy odznaczona?Sent from my Nexus 4 using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lazur Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 A może po prostu błąd masz w archiwum pliku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pitt.eer Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Ja tak miałem, okazało się że ściągnięta paczka z CM była ''niekompletna" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Extreme-P
Witam na moim p880 mam roota, bootloader odblokowany, CWM 6.0.4.5, wipe data, wipe cache, wipe dalvik wtedy install zip from sd card i INstallation aborted...co robie zle ?
Wysłane z mojego SM-T310 przy użyciu Tapatalka
Aha odrzucilo mi trzy rozne paczki z CM
Wysłane z mojego SM-T310 przy użyciu Tapatalka
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi