KamilDsD Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Witam mam pytanie , jaki cyjanek był by najlepszy/najwydajniejszy/najszybszy pod mój tele ---->GT-S6500D jak narazie mam 10-20130827-UNOFFICIAL-jena (android 4.1.2) i sprawuje się świetnie (nie mam żadnych zastrzeżeń) a przynajmniej lepiej od CM11 którego miałem przedtem przykład :CM 10 OC MAX 1113Mhz na 1152 działa stabilnie przez chwile ,CM 11 (cm-11-20140111-UNOFFICIAL-jenad) OC MAX 1056Mhz ,niby dużej różnicy nie ma ale na CM11 reset telefonu był przy 1113 a na CM10 nie.Ale wiadomo jest świetnie no ale jak coś można ulepszyć za darmo to się to robi a przynajmniej w moim wypadku z tąd moje pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Czemu działa przez chwile stabilnie?Za mocno jest podkręcony ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilDsD Opublikowano 23 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 prawdopodobnie 1113 to jego maksimum bo na 1156 po kilkudziesieciu sec. system sie restartuje , a wnioskuje to po tym ze nie widze napisu samsung a kolko z napisem cyanogen . Ps.jak podkrecam to ustawiam performance i wlaczam np. Hill climb racing a jak sie nic nie dzieje to antutu benchmark , jak zrobilem oc na 1156 to wlaczylem hill climb no i objawy tak jak napisalem wyzej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi