struku Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Nie mogę na swoim nexusie galaxy zainstalowac aktualizacji. Update wykrywa i pobiera ale nie instaluje telefon uruchamia sie ponownie i dalej wyskakuje komunikat o dostepnej aktualizacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Spróbuj zaktualizować przez https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cyandelta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 struku Opublikowano 23 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Też problemmoże coś źle robię. Zainstalowałem cd pobralem z get.cm oneclick.apk (o to chodziło?) w cd wybralem oc.apk klikam do konca ok telefon sie resetuje i wyskakuje jakies okno w ktorym moge wybrac reset instalacje z zip i takie tam. Gdzie robie błąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Nie wiem o co chodzi.Proszę jaśniej. W jaki sposób instalujesz codzienne aktualizacje? O co chodzi z tą aplikacją get.cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 struku Opublikowano 23 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Zainstalowalem cyandelta i w nim jest napisane zeby udac sie na strone get.com i pobrac z niej zip ktory zaktualizuje mi telefon. Robie jak każą, przechodze na strone get.com i poboeram z niej jedyna mozliwa rzecz czyli oneClick.apk wybieram to w cyandelta i dzieja sie rzeczy jakie opisalem w poprzednim poscie. Cm mam od miesiqca i jest to moja pierwsza aktualizacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 A to ten pół środek.Kolego.Wejdź w ustawienia/informacje o telefonie/Aktualizacje/tu zmień sprawdzanie na codzienne/nocne (nightly) i wyszukaj nowych.Pobierz i zaktualizuj. I będzie dobrze. Druga opcja to pobieranie ręczne i instalacja poprzez tryb odzysku (CWM) - której ja jestem zwolennikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 struku Opublikowano 23 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Pierwsza opcja nie dziala w pierwszym poscie to zaznaczylem. Skad wezme pliki potrzebne do drugiej opcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Musi działać..http://download.cyanogenmod.org/?device=maguro Bo to Galaxy nexus >!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 struku Opublikowano 23 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Ok sciągam zaraz się zobaczy ten sposob z cwm nie powinna mi skacowac nic z tele?Wysłane z mojego Galaxy Nexus przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 NieBo robisz update. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 struku Opublikowano 23 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Działa dzięki. Dlaczego wolisz sposób z cwm zamiast tej systemowej aktualizacji? Jakie aktualizacje powinienem pobierać nowe wersje (wraz z codziennymi) bedzie ok?Wysłane z mojego Galaxy Nexus przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Bo jest pewniejszy.Jak robisz sam- to masz pewność, iż się nie popsuje "coś" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
struku
Nie mogę na swoim nexusie galaxy zainstalowac aktualizacji. Update wykrywa i pobiera ale nie instaluje telefon uruchamia sie ponownie i dalej wyskakuje komunikat o dostepnej aktualizacji.
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi