MrVertrix Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 ░▒▄█▀▄░ █▀▄ █▀▀▄ █▀▀ █▄░█ ▄▀▄ █░░ ▀ █▄░█ █▀▀░░▒▐█▀▀▄ ▄▀▄ █▄░▄█ ▒▐█▄▄▐█ █░█ █▐█▀ █▀▀ █░▀█ █▀█ █░▄ █ █░▀█ █▀▀░░▒▐█▒▐█ █░█ █░█░█ ▒▐█░▒▐█ ▀▀░ ▀░▀▀ ▀▀▀ ▀░░▀ ▀░▀ ▀▀▀ ▀ ▀░░▀ ▀▀▀░░▒▐█▀▄▄ ░▀░ ▀░░░▀ Cechy :✔ Zdjęcie XWKT7 CWM do aktualizowania poczty✔ Pełny Deodexed✔ Ultra Lite [ Tylko 76.55mb ROM Rozmiar ! ]✔ aktualizacja jądra do pracy z kontrolą procesora, Boost i menedżera zadań .✔ Adrenaline ™ CPU sterowania Preinstalowany✔ Zwiększ ™ Preinstalowany Adrenaline ✔ Adrenaline ™ Task Manager Zainstalowane ✔ DNS Changer internetowy dostęp zablokowany✔ specjalna edycja Adrenaline ™ silnika w zestawie ( Brak innych RAM script ✔ Build.prop Podrasowany✔ domyślna lokalizacja instalacji na karcie SD Backup aktualny firmware i kontakt do sd 1 . Skopiuj plik .zip na karte SD w telefonie 2 . Uruchom telefon w tryb Recovery3 . full wipe / factory reset4 . Zainstaluj plik5 . Uruchom ponownie telefon6 . Plik został zainstalowany (obsługuje on wiele języków) UPDATE ! FINAL EDITION BUILD 25 OTOBER 2012 gotowy do pobrania :http://www.mediafire.com/download/ku6ytg6yy9ehg4t/XWKT7+Adrenaline-Final-GIO.zip zrzuty ekranu : link do oryginalnego tematu : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1683638(nie odpowiadam za szkody wyrządzone w związku z zainstalowaniem romu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 19 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Polska trudna jesyk. Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrVertrix Opublikowano 19 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 omg ty też masz jakiś problem ?Wysłane z mojego GT-S6500D przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 19 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Backup aktualny firmware i kontakt do sdA dokładnie o co chodzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrVertrix Opublikowano 20 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 nie wiem wszyscy mają jakiś problem do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Przeczytaj co napisałeś a dowiesz się dlaczego tak się uwzieliśmy. Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan nowak_10339 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 telefon sie resetuje na logu samsunga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saddev Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 ^Może byś coś o tym napisał? Bo ROM jest dobryWysłane z mojego HTC One V przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi