NeoCM Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 [LG Optimus G] CyanogenMod 11 4.4.2 KitKat CyanogenMod jest oparty na Android Open Source Project z dodatkowych wkładów od wielu ludzi w społeczność Android. Może być stosowany bez konieczności posiadania aplikacji Google. Musisz dodać swój własny pakiet aplikacji Google (gapps). Jest to rom dal posiadaczy LG GNie mam większych informacji, co on posiada...Jest to wersja oficjalna Wymagania:odblokowany bootloaderROOTCWM PobierzROM: http://download.cyanogenmod.org/?device=e975Gapps: http://wiki.cyanogenmod.org/w/Google_Apps Instalacja:Pobieramy ROM i Gapps Wrzucamy pliki na kartę pamieci Wchodzimy w tryb recovery Robimy kopię zapasową Pełne wipe Instalujemy ROM, potem gappps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal1607 Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Ten telefon nie posiada kart pamieci 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veeon Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Rafal1607 Ma rację. A z tego co wiem w CWM'ie nie ma opcji czytania z Pamięci Telefonu.Chyba że się mylę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal1607 Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Nie ma zgadza sie ale jak wejdziesz niby w karte to wyswietla sie zawartosc pamieci telefonu w ten sposob udalo mi sie zainstalowac tylko teraz mam problem z podlaczeniem go do komputera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 25 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 A chodzi ci o opis sposobu wgrywania romu.TO tylko opis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi